NaslovnicaVijestiVeć im je sudio u Europi: Mažić je svirao ovaj penal protiv...

Već im je sudio u Europi: Mažić je svirao ovaj penal protiv Liverpoola

Milorad Mažić glavni je sudac finala Lige prvaka u Kijevu u subotu, a Liverpoolu je već sudio u Europi, i to u utakmici Lige Europe protiv Manchester Uniteda.

Srpski sudac je ove sezone sudio četiri utakmice Lige prvaka, kao i dvije utakmice u Ligi Europe, ali dvije godine unazad, u ožujku 2016, Liverpoolu je sudio u duelu sa Unitedom (1:1) na Old Traffordu.

45-godišnji sudac je dosudio penal Manchester Unitedu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala, koji je Anthony Martial pretvorio u pogodak.

Susret na Old Traffordu okončan je rezultatom 1:1, međutim, Liverpool se plasirao dalje ukupnim rezultatom 3:1, te stigao do finala te sezone, u kojem je poražen od Seville (1:3).

[su_champions_league_final]

Mažić je i ranije dijelio pravdu Liverpoolu, i to na Anfieldu u veljači 2011. godine, kada je Liverpool savladao Spartu iz Praga, zahvaljujući pogotku glavom Dirka Kuyta u završnici utakmice.

Miloradu Mažiću će na utakmici u Kijevu pomagati sunardonjaci Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dok će Francuz Clement Turpin biti četvrti sudac.

Srpski sudac je posljednju utakmicu Real Madridu sudio 2016 u UEFA Superkupu protiv Seville u Trondheimu, koju je “kraljevski klub” dobio rezultatom 3:2 nakon produžetaka.

Na toj utakmici dosudio je jedanaesterac za Sevillu, nakon faula Sergija Ramosa nad Vitolom, a uspješan sa bijele točke bio je Konoplyanka.

U priopćenju UEFA, navodi se: “Mažić (45), od 2009. godine je sudac na međunarodnoj listi”.

“Ove sezone, sudio je u četiri utakmice UEFA Lige prvaka, te u dvije utakmice UEFA Lige Europe”.

“Također je sudio prošlogodišnje final FIFA Kupa Konfederacija između Čilea i Njemačke, kao i UEFA Superkup 2016. između Real Madrida i Seville.”

Milorad Mažić je također jedan od sudaca koji su izabrani da dijele pravdu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koje se igra od 14. lipnja do 15. srpnja ove godine.

Od 2013. godine sudac je na UEFA elitnoj listi, aod 2006. utakmice sudac je na utakmicama srbijanske Superlige. Inače, sudio je i na 8 utakmica lige Saudijske Arabije, te 6 utakmica katarskog prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!