NaslovnicaVijestiTalijanski nogomet potresa skandal: Dvije poznate zvijezde pod istragom zbog ilegalnog klađenja

Talijanski nogomet potresa skandal: Dvije poznate zvijezde pod istragom zbog ilegalnog klađenja

Talijanski nogometaši Nicolo Zaniolo i Sandro Tonali su pod istragom torinskog tužiteljstva zbog kladioničarskog skandala. Nakon Nicola Fagiolija, pod istragom su i druga dvojica nogometaša koje je spomenuo talijanski TV novinar Fabrizio Corona.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Njih dvojica su jučer napustili kamp talijanske reprezentacije u Covercijanu kako bi dali iskaze tužiteljstvu.

“Obavještavamo javnost da je Tužiteljstvo iz Torina danas dostavilo istražne dokumente o Sandru Tonaliju i Nicolo Zaniolu. Savez smatra da oni trenutno nisu u mogućnosti pomoći reprezentaciji pa smo ih pustili da se vrate u svoje klubove”, talijanski savez je objavio u priopćenju.

Ako se dokaže njihova krivnja, postoji mogućnost da budu suspendirani na više godina. Trenutačno, obojica igraju u engleskom Premiershipu. Tonali je član Newcastlea, dok Zaniolo igra za Aston Villu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!