NaslovnicaVijestiMauricio Pochettino želi transfer zvijezde Real Madrida dok se priprema za dolazak...

Mauricio Pochettino želi transfer zvijezde Real Madrida dok se priprema za dolazak na Old Trafford!

Očekuje se da Mauricio Pochettino sljedeće sezone dođe u Manchester Unitedu i već je odredio neke transfer mete za klub.

Mauricio Pochettino želi

To je prilično velika tvrdnja španjolskog Don Balona, koji je izvijestio da bivši šef Tottenhama Pochettino želi da United napadne Real Madrid zbog potpisivanja brazilskog lijevog beka Marcela.

Izvještaj objašnjava da bi se Marcelo mogao smatrati idealnim kratkoročnim rješenjem kojim bi se pomoglo Lukeu Shawu i Brandonu Williamsu da nauče neke stvari i poboljšaju se.

31-godišnjak bi trebao ostati još nekoliko godina na najvišoj razini, a mogao bi u tom vremenu učiniti dobar posao za Man Utd.

Ostaje za vidjeti, hoće li uprava Red Devils-a sankcionirati ugovor za starijeg igrača kada su se u posljednje vrijeme više usredotočili na mlade ili igrače koji su bliži svojim vrhunskim godinama.

Marcelo je, međutim, dokazani pobjednik nakon sjajne karijere na Bernabeuu i mogao bi dodati malo prijeko potrebnog iskustva i vodstva ovom Unitedovom sastavu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!