NaslovnicaVijestiVelika greška u administraciji Lazija: Klub se našao usred internet prevare i...

Velika greška u administraciji Lazija: Klub se našao usred internet prevare i prevarantima uplatio 2 miliona eura

Online prijevare su u porastu, a uvijek će se naći neki naivni koji će na takve prevare olako nasjesti. Unatoč povećanju svijesti i rastućoj opreznosti, u takvu prevaru pao je niko drugi do rimski Lazio.

greška u administraciji Lazija

Većina vas na kućnu adresu ili u poštanskom sandučiću na mailu dobiva sumnjive poruke koje mirišu na prijevare već nakon nekih pročitanih riječi. Devedesetih godina prošlog stoljeća tzv. Nigerijska pisma bila su široko rasprostranjena, a 1995. godine na tu prevaru nasjelo je više od 20 tisuća naivnih ljudi.

>> Trener španskog prvoligaša napao igrače: Momci, nikada nisam trenirao slabiju ekipu!

Nedavno je nogometni klub Lazio također bio uključen na popis nepažljivih odnosno  naivnih, koji su nasjeli na lažnu e-poštu. Nevjerovatno ali istinito. Na adresu rimskog kluba stigla je poruka s Feyenoordovim grbom, u kojem je napisan zahtjev za isplatu od 2 milijuna eura – kao posljednji dio naknade od transfera nizozemskog braniča Stefana de Vrijea. De Vrij je iz Feyenoorda prešao u Lazio 2014. godine, za iznos koji nije odmah isplaćen a to su iskoristili rekli bi smo pametni ljudi.

[su_bonus]

“Hackeri” očito su dobro poznavali detalje ugovora između klubova. Poruka je uključivala lažni bankovni račun na koji su Talijani uplatili zajtijevani iznos. De Vrij će na ljeto postati slobodan igrač, a kako javljaju talijanski mediji za njegov potpis će pobjediti Inter. U borbi za njegove usluge pobjedili su Barcelonu i dva kluba iz Manchestera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!