NaslovnicaVijestiVelika karijera je pred ovim mladićem: Bayern Muchen želi Luku Jovića, ali...

Velika karijera je pred ovim mladićem: Bayern Muchen želi Luku Jovića, ali…

Prvi strijelac njemačke Bundeslige Luka Jović sjajnim igrama i golovima skrenuo je pažnju na zebe te je privukao interes njemačkog velikana Bayerna. Srpski nogometaš unatoč interesovanju ipak ostaje na zemlji.

Srbijanski nogometaš Luka Jović prvi je strijelac Bundeslige ove sezone (zajedno s Pacom Alcacerom) a sa svojim igrama je već neko vrijeme interesantan i najvećim klubovima.

OTKRIVENO: Evo koga je Jurgen Klopp želio dovesti umjesto Mohameda Salaha prošle godine!

U Eintracht Frankfurtu su svjesni da ukoliko ovako nastavi ne postoji način da ga zadrže u klubu na duge staze. Ipak, u klubu mogu biti zadovoljni trenutnim razmišljanjem igrača, jer 20-godišnji Jović ne razmišlja o odlasku iz Frankfurta. I to usprkos Bayernovom interesu.

“Odluku donosi klub, ali, što se mene tiče, ostat ću ovdje, bez obzira što saam interesantan velikim klubovima kao što je Bayern. Laska mi zanimanje velikih klubova ali ostajem priseban i razmišljam samo o Eintrachtu.” Sigurno ću ostati u klubu još neko vrijeme”, izjavio je za Bild bivši nogometaš Crvene Zvezde i Benfice.

Luka Jović je do sada u 12 utakmica postigao 10 pogodaka, a protiv Fortune iz Dusseldorfa je na postigao pet golova u visokoj pobjedi svog kluba od 7:1.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!