NaslovnicaVijestiVelika kazna za Chievo: Prilikom transfera varali na BIZARAN način zbog čega...

Velika kazna za Chievo: Prilikom transfera varali na BIZARAN način zbog čega su DRAKONSKO kažnjeni!

Talijanski nogometni prvoligaš Chievo izgubio je tri boda zbog lažnog poslovanja i morat će platiti kaznu od 200.000 eura, izjavila je talijanska nogometna federacija (FIGC).

Chievo je sportski sud Talijanskog nogometnog saveza proglasio krivim za prekrivanje dobiti u iznosu od 27 milijuna eura, koji je ostvaren prilikom transfera perspektivnih mladih igrača iz talijanskog niželigaša Cesene između 2015. i 2018. godine.

Talijanski prvoligaš je optužen za korištenje Cesene kako bi pokazao lažnu dobit između ova dva kluba, što im je u konačnici omogućilo da ispune kriterije za licencu u Seriji A.

>> KREĆU PO NJEGA U JANUARU: Čelnici Barcelone odredili glavnu metu u zimskom prelaznom roku!

Tužitelji su zatražili da se Chievu oduzme 15 poena i 36 mjeseci zabrane rada predsjednika kluba Luca Campedellija koji je u konačnici dobio tri mjeseca zabrane, a klub je ostao bez tri boda. Osim toga, klub iz Verone će morati platiti novčanu kaznu od 200.000 eura.

[su_live_koeficijenti_v2]

Sud je također odlučio da neće nastaviti postupak protiv Cesene, jer je klub i zvanično ugašen ove godine.

Chievo je loše započeo ovu sezonu jer ima samo jednu jedan bod nakon tri utakmice. U sljedećem krugu klub iz Verone će ugostiti rimsku Romu. Italija je inače poznata po raznim malverzacijama, a klubovi se često koriste kao mašine za pranje novca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!