NaslovnicaVijestiVELIKA KRAĐA: Chelsea sprema ponudu od 70 miliona eura za jednu od...

VELIKA KRAĐA: Chelsea sprema ponudu od 70 miliona eura za jednu od glavnih meta Liverpoola!

Prema pisanju engleskih medija, vlasnik Chelseaja Roman Abramovič započeo je pregovore oko transfera jedne od glavnih meta Liverpoola ovog ljeta, a riječ je o zvijezdi Borussije Dortmund Christianu Pulišiću.

Chelsea želi Pulišića

Abramovič se navodno jučer sastao sa direktoricom Chelseaja Marinom Granovskajom, sa kojom je dogovarao planove u preostalom dijelu ljetnog prelaznog roka.

[su_bet365_100bonus]

Pored dovođenja Jorginha, ‘Plavci’ planiraju pojačati tim dovođenjem još nekoliko zvijezda pred početak nove sezone. Kako danas pišu engleske novine Daily Mail, već su održali pregovore sa čelnicima Borussije Dortmund oko transfera 19-godišnjeg reprezentativca Sjedinjenih Američkih Država, te su navodno poslali ponudu od oko 70 miliona eura.

Pulišić se smatra jednim od najvećih talenata na svojoj poziciji u Europi u ovom trenutku, i već je standardan član početnih jedanaest u njemačkom klubu. Pored Chelseaja, za njega interes navodno pokazuje i Liverpool, čiji trener Jurgen Klopp je prošlog tjedna rekao: “Volim Christiana, poznajem ga još dok je bio dječak. On je fantastičan igrač i zaslužuje sve pohvale koje dobija u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i u Njemačkoj. Ukoliko želi igrati u Engleskoj jednog dana, zasigurno će dobiti priliku da to i učini. Međutim, u ovom trenutku se nalazi u klubu koji je odličan za njegov razvoj.”

[su_bonus]

Pulišić, koji je u Borussiju Dortmund stigao besplatno početkom 2015. godine iz PA Classicsa, prošle sezone je odigrao ukupno 42 utakmice u svim takmičenjima, te postigao pet golova i podijelio sedam asistencija. 19-godišnjak je prije par dana dao zanimljiv intervjuu za Goal, u kojem je priznao kako prati dešavanja u Premier ligi: “Znam da je to sjajna liga. To je liga koju sam najviše pratio dok sam odrastao. Znam da je tamo puno vrhunskih timova, tako da je super što sam imao priliku igrati protiv nekih od tih timova ove predsezone. To je bio dobar test za nas.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!