NaslovnicaVijestiVelika odluka Građana: Toure odlazi iz Cityja, ali ostaje u Premier ligi

Velika odluka Građana: Toure odlazi iz Cityja, ali ostaje u Premier ligi

Velika odluka Građana. Toure odlazi iz Cityja, ali ostaje u Premier ligi. Yaya Toure nikada nije zamišljao da će njegova karijera u Manchester Cityju završiti ovako.

Velika odluka

Veznjaka koji je ugrožavao protivničku obranu i uništio protivnike širom Europe, nema više, ali on bi vjerojatno volio da je otišao sa malo više dostojanstva.

Toureov agent Dimitri Seluk je uzburkao svoj verbalni rat sa Pep Guardiolom ovaj tjedan, odbacujući brojna postignuća Cityjevog menadžera i kritikovao njegov odnos sa igračima.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Na kraju, izgleda da je Cityju bilo dosta. Seluk kaže da će izgubiti milijune obožavatelja u Africi, ako puste Tourea, ali da njih sigurno nije briga za to, čim su ga se riješili na ovakav način.

U stvari, Guardiola toliko očajnički želi da ode, da bi mu čak dopustio da se pridruži i nekom od premierligaških rivala, piše Daily Mail.

To ne zvuči kao normalan postupak, a najbolji klubovi obično nerado pomažu bilo kojem od klubova oko njih sa prodajom igrača. U ovom slučaju možete vidjeti zašto oni rade iznimku.

[su_bet365_200_bonus_mali]

33-godišnjak će sada morati nekoga uvjeriti da ga dovede, ili možda bi to trebao uraditi Seluk, budući da je imao toliko toga za reći. Čak je i Mario Balotelli pronašao novi klub na kraju, tako da je sigurno da će netko biti spreman riskirati za Tourea, čak i ako bi mu morali smanjiti platu, koja je trenutno 220.000 funti tjedno.

Nakon svega što se dogodilo u Cityju, nakon svega što je uradio za ovaj klub – Toure će u siječnju otići, ali najvjerojatnije ostati u Premier ligi.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!