VELIKA PONUDA: Aston Villa želi dovesti napadača Reala

Aston Vila želi dovesti napadača Real Madrida. Na njihovoj meti je mladi napadač i izvještaji s Otoka navode kako će ‘Kraljevima’ dati pozamašnu ponudu kako bi ga doveli sa Santiago Bernabeua sljedeće godine. Jese Rodriguez je ime koje Villa želi u svojim redovima.

Aston Vila želi dovesti napadača

Aston Villa je već ljetos pokušala riješiti transfer i ugrabiti 22-godišnjaka ali je posao propao. No čini se da nisu odustali. U akciju će ponovno u januaru, čim započne zimski prijelazni rok.

Jese se bori za minutažu i mjesto u početnoj postavi pa tako i španjolski AS navodi kako bi engleska momčad mogla ponovno u akciju i pokušaj osiguravanja njegovih usluga.

Ali dolazak Španjolca u Villu neće biti lagan. Za njegove su usluge navodno zainteresirani i talijanski klubovi – Inter i Napoli, a u igri je navodno i Arsenal.

Jese je u dosadašnjem dijelu sezone zabilježio tek tri nastupa za kraljevsku momčad i ako se situacija ne popravi, nije isključeno da doista na zimu promijeni sredinu.

Jese je došao u Real 2007. godine, tada je imao samo 14 godina. 16. januara 2011 je debitirao za Realov B tim, u pobjedi protiv UD Las Palmasa rezultatom od 5-0.

2013. godine, Jese Rodriguez je ušao u prvi tim Real Madrida, ali nakon male minutaže htio je da ode, ali je ubijeđen da ako ostane dobit će šansu. Odigrao je 39 utakmica u svim takmičenjima za Real Madrid, a dao je 13 golova.
[touchcarousel id=’1′] Kladjenje forum

Oznake: