NaslovnicaVijestiVELIKA SVAĐA U REAL MADRIDU: Što se dogodilo između Zidanea i Balea...

VELIKA SVAĐA U REAL MADRIDU: Što se dogodilo između Zidanea i Balea nakon finala Lige prvaka?

Gareth Bale vjerojatno neće postignuti bolji gol u svojoj karijeri. Poznate ‘makazice’ Velšanina u finalu Lige prvaka u subotu navečer će biti jedan od najljepših golova svih vremena u povijesti europskih natjecanja.

Velika svađa

“Sjećam se Marcelove lopte, bila je na pravoj visini da se pokuša taj udarac i bilo je sjajno što sam uspio”, izjavio je Bale novinarima nakon utakmice.

28-godišnjak je izašao sa obično podcjenjujućim opisom svog čudnovatog gola.

Veliki dio njega je još uvijek ljud što nije uspio da bude u startnoj poziciji te noći.

Bale je impresionirao za Madrid u La Ligi u tjednima koji su doveli do finala Lige prvaka, ali Zidane je imenovao bivšu zvijezdu Tottenhama među zamjenama, a umjesto njega ubacio Isca uz Karim Benzemu i Cristiana Ronalda.

[su_live_koeficijenti]

Gareth Bale, koji je nakon dugog vremena napustio klupu i dobio bodove za dva vrlo bitna gola, priznao je nakon utakmice da će možda morati napustiti Bernabeu ovog ljeta.

Zabilježeno je da dva kluba trenutno vode potjeru za njegovim potpisom. Bayern Munchen i jedan klub koji nije iznenađujuće na toj poziciji, Manchester United.

Međutim, Bale bi ipak mogao ostati u Madridu, ako dobije uvjerenje da će igrati svakog tjedna sljedeće sezone.

Taj scenarij ipak izgleda manje vjerojatan nakon što je The Sun otkrio nevjerojatnu reakciju Zidanea nakon finala Lige prvaka.

Uprkos tome što je Bale impresionirao sa dva gola, Zidane nije razgovarao sa njim više od tri sada nakon final Lige prvaka.

Ovo je zaista neobično.

[su_bonus]

Mislili ste da bi Zidane očajnički želio nešto reći – bilo što – svojoj super izmejni nakon što je to bio izvanredan gol i cjelokupni nastup.

Balea su pitali na konferenciji za novinare, da li mu je Zidane imao nešto reći nakon završnice u Kijevu i on je jednostavno odmahnuo glavom.

Pitali su ga da li bi potvrdio da li je Zidane razgovarao sa njim, Bale je rekao: “Ne”.

To nažalost sažima odnos koji ima ovaj dvojac.

Bale ne osjeća da ima podršku svog trenera, koji neće da kaže ništa svom najboljem igraču koji je igrao odlično nakon što je ušao kao zamjena, tako da će Velšanin sigurno biti na izlaznim vratima Bernabeua ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!