NaslovnicaVijestiVELIKA TRAGEDIJA ZADESILA NOGOMETNI SVIJET: Bivši igrač Milana pronađen mrtav u svojoj...

VELIKA TRAGEDIJA ZADESILA NOGOMETNI SVIJET: Bivši igrač Milana pronađen mrtav u svojoj kući!

Stižu nam tužne vijesti iz svijeta nogometa. Talijanska Gazzetta dello Sport prenosi kako je bivši mladi nogometaš Milana Seid Visin pronađen mrtav u svojoj kući.

VELIKA TRAGEDIJA

20-godišnjak je rođen u Etiopiji, ali se vrlo brzo nakon toga preselio u Italiju, gdje ga je posvojila jedna porodica. Nekoliko godina kasnije je stigao u Milan, gdje je igrao za mlađe kategorije.

Talijanski mediji navode kako je u jednom trenutku bio cimer sa trenutnim igračem i zvijezdom Milana Donnarummom.

Seid je igrao i za Benevento, ali se 2016. godine odlučio vratiti u svoju zemlju, gdje je nastavio igrati futsal za Atletico Vitalice. Izgleda da mu nije odgovarao veliki nogomet.

Taj klub nam je i otkrio tragičnu vijest na svom Facebook profilu.

Klub je u izjavi na društvenim mrežama napisao: “Tvoj osmijeh i neupitni talenat će vječno ostati sa nama. Danas odlaziš kao što si i stigao, ostavljajući nas bez teksta. Ostat ćeš zauvijek upamćen u našoj povijesti.”

Uzrok smrti mladog igrača još uvijek nije poznat.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!