NaslovnicaVijestiSADA JE SVE GOTOVO: Stigla ponuda od 40 milijuna eura za Dani...

SADA JE SVE GOTOVO: Stigla ponuda od 40 milijuna eura za Dani Olma!

Atletico Madrid je u dobroj poziciji da potpiše veznjaka Dinama iz Zagreba, Danija Olma, koji je prethodno bio na radaru Manchester Uniteda.

SADA JE SVE

Calcio Mercato izvijestio je da su Crveni vragovi bili spremni ponuditi 40 milijuna eura za Španjolca početkom srpnja, ali dogovor se na kraj nije uspio realizirati.

21-godišnjak je ovog ljeta igrao za Španjolsku U21 momčad na Europskom prvenstvu, pomažući im da podignu trofej sa tri gola u šest nastupa.

AS izvještava da je Atletico sada blizu potpisivanja Olma nakon što se uključio u pozitivne pregovore o transferu sa svojim agentom Juanom Manuelom Lopezom.

Gent – Rijeka: Riječanima preostala još samo jedna prepreka do grupne faze Europske lige!

Divovi iz La Lige do 2. rujna imaju pravo da posluju na transfer tržištu i sada će kako stvari stoje dovesti Unitedovu metu nakon ljeta velikih uspona i padova na ovom tržištu.

Engleski prijelazni rok je zatvoren 8. kolovoza, a Ole Gunnar Solskjaer uspio je dovesti samo tri nova pojačanja, velško krilo Daniela Jamesa i engleske braniče Harryja Maguirea i Aarona Wan-Bissaku.

Dinamov najbolji igrač bi bio sjajan dodatak bilo kojoj ekipi u Europi i on će se sigurno poboljšati i sazrijevati u narednim godinama.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!