NaslovnicaVijestiVELIKE INVESTICIJE: Bayern rezervirao čak 150 miliona eura za dva nogometaša!

VELIKE INVESTICIJE: Bayern rezervirao čak 150 miliona eura za dva nogometaša!

Njemački div Bayern, prema pisanju njemačkih medija „rezervirao” je 150 milijuna eura, sa kojim će ući u borbu za dva igrača, koji se također nalaze visoko na listi želja Barcelone i Manchester Citya.

Njemački gigant Bayern u ljeto priprema revoluciju za koju  je predsjednik kluba Uli Hoeneß najavio je da će Bavarci za renoviranje tima posegnuti duboko u svoj džep. Do sada su mediji već spomenuli nekoliko imena koji se nalaze na radaru Bayerna – kao npr. krilo Leverkusena Leon Bailey i napadač Leipziga Timo Werner.

DA LI JE OVO MOGUĆE? Jedan od najsporijih igrača Uniteda pobijedio Sancheza u sprintu na treningu!

Sport Bild sada tvrdi da Bayern spreman izdvojiti 150 milijuna eura za kupnju Ajaxovih bisera Frenkieja De Jonga i Matthijs de Ligta, za koje je veliko zanimanje pokazao City ali i Barcelona. U De Ligtu i de Jongu  vide dugoročne investicija iako oba nogometaša već sada igraju glavnu ulogu u Ajaxu a veoma zapaženu u reprezentaciji Nizozemske.

Svoje kvalitete su pokazali i u Ligi prvaka u kojoj je Ajax prije završnog kruga skupine osigurao plasman u osminu finala.

Bild također navodi da je transfer Pavarda u Bayern već gotova stvar, te da bi također mogli ispuniti želju Nike Kovača te u Bayern dovesti njegovog miljenika Ante Rebića.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!