NaslovnicaVijestiVelike kazne za Francuza: Nakon udaranja navijača, Patrice Evra više nikada neće...

Velike kazne za Francuza: Nakon udaranja navijača, Patrice Evra više nikada neće igrati za Marseille

Jučer je ekipa iz Francuske lige, Marseille objavila izjavu nakon bizarnog incidenta koji uključuje Patrice Evru u četvrtak navečer.

Velike kazne

“Olympique de Marseille je zabilježio događaj između pojedinca i Patrice Evre tijekom zagrijavanja na utakmici protiv Guimaraesa. Otvorena je unutarnja istraga kako bi se utvrdile odgovornosti.”

“Bez obzira što se dogodoilo, profesionalni igrač mora održati samokontrolu unatoč provokacijama i uvredama, bez obzira koliko oni bili neopravdani.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Ako niste uspjeli pročitati što se događalo te noći u Europskoj ligi, Patrice Evra je dobio crveni karton prije nego što je utakmica počela, nakon što je udario jednog od svojih navijača u glavu.

Evra je krenuo prema navijačima, koji su, kako se izvješćuje, govorili da ode iz kluba i da ne zna igrati nogomet, nakon čega je Francuz izgubio živce i udario jednog od navijača nogom u glavu.

Pa kakvu će kaznu Patrice Evra dobiti nakon udaranja navijača?

Prema L’Equipeu, 36-godišnjak nikada više neće nositi Marseilleov dres, budući da je klub oprezan, jer Evra može izazvati građanski rat sa navijačima.

Izvješće govori: “Ovisno o ozbiljnoj činjenici koja je prijavljena u sučevom izvještaju, mogao bi biti suspendiran nekoliko mjeseci na europskoj sceni.”

[su_no1forfootball]

L’Equipe zatim uspoređuje Evrion incident sa nevjerojatnim ‘kung-fu’ udarcem Eric Cantone, kada je dobio zabranu od sedam mjeseci 1995. godine.

Izgleda da Patrice Evra nikada više neće igrati za Marseille, a ugovor braniča istječe na kraju sezone 2017/18.

[su_watch_live_football]

Osim automatske suspenzije za jednu utakmicu zbog crvenog kartona, UEFA će sigurno suspendirati bivšeg igrača Manchester Uniteda.

https://twitter.com/TheMasterBucks/status/926186854512074752


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!