Velike promjene u Ligi prvaka obradovale Englesku, Španjolsku, Njemačku i Italiju

Velike promjene u Ligi prvaka obradovale Englesku, Španjolsku, Njemačku i Italiju. Engleska očekuje da će iamti četiri zajamčena mjesta u grupnoj fazi Lige prvaka od sezone 2018/19, nakon što se najznačajniji europski nogometni dužnosnici budu sastali kako bi razmotrili promjene na natjecanju u Monaku u četvrtak.

Velike promjene

Sky izvori su razumjeli da će ta promjena uključivati i četiri zajamčena mjesta u grupnoj fazi za prve četiri najveće lige na UEFA-inoj ljestvici za klupska natjecanja – trenutno Španjolske, Njemačke, Engleske i Italije.

Razumjeli smo da će predstavnici UEFA-e i Europske klupske asocijacije (ECA) raspravljati o raznim mogućnostima za obranu od opasnosti Super lige.

Mnogi klubovi su izrazili zabrinutost – prvenstveno kroz ZEK – o kriterijama kvalificiranja i formata UEFA-inog klupskog natjecanja.

Europski nogometni savez očekuje se da će otkriti nešto više o svojim prijedlozima u petak uoči izvanrednog kongresa UEFA-e od 14. rujna, u Ateni, gdje će biti izabran novi predsjednik UEFA-e, koji će zamijeniti Michel Platinija.

U međuvremenu, UEFA-in predsjednički kandidat Alexander Ceferin je u zaustavio pregovore sa Britanskim udrugama, uključujući FA, SFA i irski FA, na Hampden Parku u petak.

Tko će ove sezone osvojiti Ligu prvaka? Barcelona, Bayern i Real Madrid su zasigurno najveći favoriti kladionica, gdje su dobili koeficijente 4.00, 5.00 i 6.00.

Screenshot_4

UPLATI!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)