NaslovnicaVijestiVeliki broj igrača napušta Chelsea: Remont momčadi na ljetnom prijelaznom roku

Veliki broj igrača napušta Chelsea: Remont momčadi na ljetnom prijelaznom roku

Veliki broj igrača napušta Chelsea. Plavci su imali prilično katastrofalnu sezonu. Antonio Conte je u svojoj prvoj sezoni bio heroj i osvojio titulu Premier lige, ali nije uspio ponoviti taj uspjeh.

Veliki broj igrača

Nakon što je završio drugi na tabeli u skupini C Lige prvaka iza Rome, Plavci su ispali iz konkurencije u osmini finala, nakon što su izgubili od Barcelone sa ukupnim rezultatom od 4-1.

Izgleda da će propustiti kvalifikacije za iduću sezonu nakon loše sezone u Premier ligi sa Conteovom ekipom koja je trenutno pet bodova iza prva četiri tima sa preostale četiri utakmice do kraja.

Chelsea je još uvijek u FA kupu gdje će igrati finale na Wembleyu protiv Manchester Uniteda, koje se igra u svibnju, ali čak i ako trijumfuju, to će biti i dalje iznimno razočaravajuća sezona.

[su_no1forfootball]

Da bi stvari postale lošije za Chelsea, neki njihovi igrači se suočavaju sa neizvjesnim budućnostima. Zapravo, prema Telegraphu, zapadno londonski klub zabrinut je za veliki broj svojih igrača.

Mnogo toga je rečeno o Eden Hazardu i Thibaut Courtoisu, a ostaje mogućnost da se oba igrača pridruže Real Madridu na ljetnom prijelaznom roku.

To bi bilo strašno za Chelsea.

Kao i Hazard i Courtois, postoje zabrinutosti nad mnogim drugim igračima iz prvog tima.

Cesc Fabregas, Pedro, Gary Cahill, David Luiz i pojačanje koje je došlo u siječnju Olivier Giroud, imat će samo po godinu dana u svojim ugovorima tijekom ljeta, a neki će možda otići sa Stamford Bridgea u ovih nekoliko mjeseci.

[su_cashout]

Michy Batshuayi i Kurt Zouma, koji su trenutno na posudbama, također se suočavaju sa neizvjesnim budućnostima. Klub će čekati do ljeta kada se riješi menadžerska situacija, a zatim će klub donijeti odluku za ovaj duo.

Obojica ne žele da se vrate na Stamford Bridge i da budu na klupi, što znači da ako ne dobiju osiguranje da će igrati za prvu momčad, vjerojatno će zatražiti transfer.

Sa tolikim brojem igrača koji se suočavaju sa neizvjesnom situacijom u klubu, to bi moglo biti zanimljivo ljeto za Chelsea, sa višestrukim zaradama i odlascima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!