NaslovnicaVijesti"Veliki engleski klubovi su bili zainteresovani za njega, ali on ih je...

“Veliki engleski klubovi su bili zainteresovani za njega, ali on ih je odbio i odabrao Romu”

Novo pojačanje AS Rome Gregoire Defrel izjavio je kako mu je Edin Džeko inspiracija, te da se nada da će puno toga naučiti od njega.

Napadač odbio engleske velikane kako bi došao u Romu

Francuski napadač je stigao u talijansku prijestolnicu iz Sasssuoloa na posudbu, nakon uspješne prošle sezone u kojoj je postigao 12 ligaških golova i podijelio dvije asistencije.

Defrel je na svom službenom predstavljanju izjavio kako je njegov novi suigrač Edin Džeko vrhunski igrač, te kako može dosta toga naučiti od njega.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

26-godišnji Defrel je već duže vrijeme meta Rome, još otkako je klupu kluba preuzeo bivši trener Sassuoloa Eusebio Di Francesco.

Na konferenciji za novinare, sportski direktor Monchi odgovarao je na pitanja u vezi novog pojačanja.

“Zahvalan sam Gregoireu zbog želje koju je pokazao da dođe u Romu. Veliki engleski klubovi su bili zainteresovani za njega, ali on ih je odbio i odabrao Romu.”

“Želim mu sve najbolje i nadam se da će igrati onako kao što očekujemo od njega.”

“Rimska vučica” je ovog ljeta potrošila oko 90 miliona eura na pojačanja, a u klub su stigli igrači kao što su Hector Moreno, Maxime Gonalons, Juan Jesus i Bruno Peres.

[su_watch_live_football]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!