NaslovnicaVijestiVELIKI INTERVJU - Luka Modrić o sebi, o Realu i o Hrvatskoj!

VELIKI INTERVJU – Luka Modrić o sebi, o Realu i o Hrvatskoj!

Luka Modrić, desetka Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u intervjuu za FourFourTwo razgovarao je o krizi u ‘kraljevskom klubu’, no komentirao je i neke svoje dosadašnje uspjehe u karijeri. Iza Luke Modrića godina je u kojoj je po gotovo svakom izboru za najboljeg igrača svijeta izabran u odabrano društvo top 5 najboljih na svijetu.

intervju luka modric

“2017. godina bila je u definitivno najbolja u mojoj karijeri. Bila je savršena! Prošle godine osvojili smo Ligu prvaka i prvenstvo skupa po prvi put od 50-ih. Osim toga osvojili smo 2 Superkupa te Svjetsko klupsko prvenstvo. Ukupno 5 trofeja u jednoj godini.”

“Na osobnoj razini također sam jako sretan zbog individualnih nagrada koje sam pokupio, bio sam uključen u najbolji tim godine u okviru LaLige i Lige prvaka. Također, još jedan veliki uspjeh u 2017. godini je to što se Hrvatska kvalificirala na Svjetsko prvenstvo.”

[su_bet365_100_bonus]

“Otkako sam došao u Real Madrid igrali smo tri finala Lige prvaka, sva tri smo pobjedili, no ovo zadnje protiv Juventusa bilo je naše najbolje finale. Tim je odigrao savršenu utakmicu, i ja sam kao pojedinac dao sve od sebe. Riječ je o finalu Lige prvaka, to je za mene ogroman ponos. Cijeli život naporno treniramo za takve momente, postali smo prva momčad koja je obranila titulu prvaka Europe.”

“Momčad je bila nevjerojatno posvećena tom cilju. Svlačionica je živjela za to – željeli smo ispisati povijest! Bili smo jako motivirani, bili smo spremni dati život jedan za drugoga. Real Madrid uvijek ima pobjednički mentalitet, naš stav često je bio ključ našeg uspjeha, posebno kada je bilo najteže, primjerice u produžecima protiv Bayerna.”

[su_bonus]

Ove godine Real ima sezonu iz noćne more

“Rezultati za nas nisu onakvi kakve smo očekivali, ali to je nogomet. Prošle sezone stvari su išle baš onako kako smo željeli. Ove sezone smo znali igrati dosta dobro, ali nekada ni to nije bilo dovoljno. Ja ne sumnjam u to da je ovo samo privremena kriza. Uvjeren sam da ćemo na kraju sezone ostvariti naše ciljeve.”

“Naš je cilj obraniti titule koje smo osvojili prošle sezone. Znam da to neće biti lagano, ali ja ne sumnjam u naše kvalitete.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!