NaslovnicaVijestiVeliki intervju - Xabi Alonso

Veliki intervju – Xabi Alonso

intervju xabi alonso

Bivši igrač Real Sociedada, Liverpoola, Real Madrida i Bayern Munchena, a danas umirovljeni nogometaš Xabi Alonso dao je veliki intervju na poznati sportski list iz Madrida – Marcu. Naravno list iz Madrida najviše je fokusiran za zbivanja unutar Santiago Bernabeua pa su i pitanja najviše bila usmjerena u tom pravcu jer je i sam Xabi bio dio ‘kraljevskog kluba’.

Što mislite o Zidaneu?

  • On je sjajna osoba. Način na koji on vodi svlačionicu, način na koji drži igrače fokusirane na cilj i kada je najteže, zaista impresivno. Real pod Zidaneom osvaja sve i zbilja ne razumijem pesimizam koji trenutno kola oko Real Madrida.

Kako gledate na krizu Cristiana Ronalda?

  • Kao i uvijek Cristiano će biti tu kada bude najpotrebnije. Kada dođe odlučujuće dio sezone on će biti čovjek odluke, kao i prošle godine. On će se vratiti zajedno sa svojim entuzijazmom i željom za zabijanjem golova i osvajanjem titula.

Zašto ste vi optimistični u vezi Real Madrida?

  • Optimističan sam jer znam koliko je Real kvalitetna momčad. Jedna od najvažnijih stvari u nogometu je mentalno stanje igrača, Real ne smije klonuti duhom. Barcelona je izgubila nova 2 boda i još treba gostovati na Bernabeuu. Drugi dio sezone može biti itekako zanimljiv i može otići u skroz drugom smjeru. Takve stvari se događaju.

[su_cashout]

Xabi o životu danas

Sada ste daleko od tog života u nogometu, niste više u tom ritmu, sada provodite vrijeme s obitelji. Je li to normalan život za Xabi Alonsa?

  • Sada imam taj luksuz da mogu raditi što želim i kada to želim. Rekreacijski se bavim sportom, imam vremena ići po restoranima sa ženom i putovati. Vikendom često nekuda putujemo, no uglavnom nisam ja taj koji donosi odluke.

Pratite li nogomet?

  • Gledanje nogometa je ono što ja uglavnom i radim, no danas sve to gledam drugačije. Danas uživam u nogometu, pratim timove i njegove načine igre, nekada sam to gledao drugačije. Kada ste vi aktivni gledate tim s navijačke strane, za njih ili protiv njih, ovisi kako vama odgovara. Danas smo uživam u njemu.

Dođe li vam ikada da se probudite i pomislite – spreman sam za trening?

  • Ne, nikada! Zatvorio sam to životno poglavlje i krenuo dalje.

Vjerujete li da Španjolska na ljeto može ponoviti uspjeh i 2010. godine?

  • Zašto ne? Ja ne vidim nijedan tim bolji od nas. Njemačka je dobra, Brazil također? Ali bolji? Mislim da nitko nije bolji od nas.

Je li vam bilo žao vidjeti Buffona kako plače nakon ispadanja protiv Švedske?

  • Jako mi je bilo žao to vidjeti. On je cijele sebe dao nogometu, zato ga svi i obožavaju, on je pravi prvak!

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!