NaslovnicaVijestiVELIKI PREOKRET: Arsenal odustao od Artete, poznat novi trener!

VELIKI PREOKRET: Arsenal odustao od Artete, poznat novi trener!

BBC, jedan od najpouzdanijih izvora u Engleskoj, donosi veliku vijest – Arsenal je odustao od Mikela Artete i okrenuo se dovođenju Unaija Emeryja, bivšeg trenera Seville i PSG-a. Inače, Unai Emery najtrofejniji je trener u zadnjih pet godina, ali i dalje dosta osporavan.

Kako piše BBC – uprava Arsenala odustala je od dovođenja Mikela Artete s kojim su navodno već bili dogovorili mnoge stvari, no pregovori su se malo zakomplicirali, a klub iz Londona sada se okrenuo dovođenju Unaija Emeryja, trenera koji je osvojio 9 trofeja u zadnjih 5 godina.

Veliku ulogu u odabiru Emeryja navodno je imao i bivši, dugogodišnji trener Arsenala Arsene Wenger koji je i sam ljubitelj Emeryjevog nogometa te u njemu vidi dostojnu zamjenu. Emery se pokazao kao vrhunski trener u Sevilli, no u PSG-u je relativno podbacio.

[su_live_koeficijenti]

U prvoj sezoni na klupi PSG-a izgubio je utrku u prvenstvu od Monaca, a u Ligi prvaka je postao prvi trener koji je ispao u knock-out fazi nakon vodstva od 4 gola razlike. Ove sezone osvojio je Ligue 1, ali je u Ligi prvaka ispao od Real Madrida iako je Real u toj fazi imao ozbiljnih problema sa formom.

Engleska javnost nije s oduševljenjem prihvatio ovu činjenicu, spominjala su mnoga imena poput Allegrija, Ancelottija, Jardima, Nagelsmanna, Tuchela, Artete, Vieire, Enriquea, Lowa i Rodgersa. Unai Emery osvojio je Europa ligu tri puta što je fenomenalno postignuće, no s momčadi poput PSG-a koja ima Mbappea, Cavanija, Neymara, Di Mariju, Verrattija i društvo nije došao dalje od osmine finala Lige prvaka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Druga činjenjica zbog koje se Emery ne sviđa dijelu javnost jer to što “nema čvrstu ruku”, “nije energičan trener”, bio je previše popustljiv prema zvijezdama u PSG-u i ne govori engleski baš najbolje. No, bilo kako bilo, BBC tvrdi kako je uprava Arsenala odlučila i Emery će vrlo uskoro biti proglašen novim trenerom Topnika.

Uprava Arsenala željela je mladog trenera koji igra atraktivan nogomet i koji je dokazao svoju uspješnost, Emery iza sebe ima uspjehe iako to neki osporavaju. A vijest o tome da je odabranik i nasljednik Wengera osim BBC-a prenijeli su gotovo svi ugledni mediji u Europi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!