NaslovnicaVijestiVeliki problem za Jose Mourinha uoči finala Lige Europe

Veliki problem za Jose Mourinha uoči finala Lige Europe

Veliki problem za Jose Mourinha uoči finala Lige Europe

Nakon sinoćnjeg remija Manchester Uniteda sa Southamptonom 0-0, momčad Jose Mourinha očekuje utakmica protiv Crystal Palacea za tri dana na svom Old Traffordu u 38. kolu engleskog Premiershipa, a pitanje je kakav će sastav portugalski stručnjak izvesti protiv Crystal Palacea s obzirom da ih 24. svibnja očekuje utakmica finala Lige Europe protiv Ajaxa.

veliki problem

United je sinoć mogao i izgubiti, a Manolo Gibbiadini, nogometaš S’tona je propustio priliku da realizirali udarac sa bijele točke već u šestoj minuti utakmice koji je dosudio sudac Mike Dean zbog igranja rukom od strane braniča Uniteda, Baillyja. Međutim, kako se čini, Baily je igrao rukom van 16 metara.

>>Griezmann ide u NBA tim New York Knickse?

United će imati priliku da se kvalificira u Ligu prvaka za sljedeće sezone ukoliko osvoji Ligu Europe. Nakon ozljede Zlatana Ibrahimovića, Josea Mourinha je potresla još jedna vijest uoči finala Lige Europe.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Nogometaš Uniteda, Belgijanac Marouane Fellaini morao je napustiti teren u 75. minuti susreta protiv Southamptona zbog ozljede, a umjesto njega je ušao Ander Herrera.

Međutim, nakon utakmice Mourinho je rekao da treba sačekati detaljne pretrage, te da bi belgijski nogometaš trebao igrati u finalnom susretu Lige Europe, ali naglašava da još ništa nije sigurno. Međutim, Mourinho ne vidi u sebi krivca zbog ozljede, jer kako on kaže morao je igrati.Mou je već potvrdio kako namjerava izvesti mlad sastav u utakmici protiv Crystal Palacea u nedelju kako bi glavne igrače što bolje pripremio za utakmicu protiv Ajaxa u finalu Lige Europe.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!