NaslovnicaVijestiVeliki problemi za Barcelonu pred utakmicu sa Romom u četvrtfinalu Lige prvaka

Veliki problemi za Barcelonu pred utakmicu sa Romom u četvrtfinalu Lige prvaka

Veliki problemi za Barcelonu pred utakmicu sa Romom u četvrtfinalu Lige prvaka. Barcelona u srijedu u 20:45h igra protiv Rome u četvrtfinalu Lige prvaka, nakon što su sa ukupnim rezultatom od 4-1 izbacili Chelseaja iz osmine finala.

Veliki problemi

Naime, Lionel Messi još uvijek nije u potpunosti sposoban unatoč njegovom herojstvu u kasnim minutama utakmice Barelone protiv Seville koja se igrala u nedelju u Primeri.

Lionel Messi još nije 100% sposoban nakon njegove izvedbe protiv Seville, ali je vjerojatno dać e i dalje igrati protiv Rome u Ligi prvaka.

U prilagođenom danu na Uskrsni vikend, Lionel Messi je pomogao Barceloni da se vrati natrag u život, nakon što je ušao sa klupe u drugom poluvremenu da bi inspirirao Barcelonu da se vrati u igru, nakon što su gubili sa 2-0 protiv Seville.

[su_bet_builder]

Barcelona je sinoć putovala u Sevillu i nakon 50 minuta se našla u zaostatku od 2 gola. Lionel Messi je odmarao na klupi, nakon što je prošli vikend propustio Argetninu, koja je poražena od Španjolske. Međutim, Messi je pozvan u 58. minuti i kada je ušao sve se promijenilo.

Luis Suarez je u 88 minuti sureta postigao prvi gol za Barcelonu, prije nego što je Lionel Messi u 89. minuti susreta postigao i drugi gol za izjednačenje.

Međutim, Barcelona će se u Ligi prvaka sa Romom suočiti sa jednim okom, jer se sada sva pažnja okrenula ka tome da li će Lionel Messi biti u stanju da nastupa protiv talijanskog kluba.

Barcelonin menadžer Ernesto Valverde je potvrdio da Lionel Messi i dalje nije 100% spreman, unatoč njegovom ulasku u igru u sinoćnjem sukobu protiv Seville i Goal je izvijestio da Valverdeovi komentari ukazuju kako je Messi još uvijek ozlijeđen.

[su_champions_league]

“Ozlijeđen je, ali neko vrijeme je bio neaktivan i mislili smo da bi bilo bolje da odigra nekoliko minuta kako bi dobio taj ritam i vratio se u kondiciju.”

Valverde je ipak napomenuo da unatoč pitanjima koja se bacaju na Messijevu sposobnost igranja u ovom trenutku, on želi da njegov najbolji igrač igra protiv Rome u Ligi prvaka u srijedu.

“Bio je odlučujući protiv Seville i tijekom cijele sezone. Mislim da će biti uredu protiv Rome.”

Barcelona ima problema sa ozljedama i u veznom redu, jer je Sergio Busquets odsutan, nakon što je slomio kost u svom stopalu tijekom druge utakmice protiv Chelseaja u osmini finala.

Navodno se očekuje njegov povratak, ali ništa još nije sigurno. Paulinho je tu da pokrije tu poziciju, ali njegova pas igra se pogoršala i Valverde će se nadati da će Busquets biti spreman.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!