NaslovnicaVijestiVELIKI PROBLEMI ZA LIVERPOOL: Protiv PSG-a bez tri zvijezde!

VELIKI PROBLEMI ZA LIVERPOOL: Protiv PSG-a bez tri zvijezde!

Veliki problemi za Liverpool. Protiv PSG-a bez tri zvijezde. Menadžer Jurgen Klopp objasnio je na svojoj konferenciji za novinare u ponedjeljak da je Roberto Firmino pod velikom sumnjom za utakmicu na Anfieldu večeras, dok su njegove kolege Divock Origi i Dominic Solanke sigurno van terena nakon što su se pridružili Adam Lallani na listi ozlijeđenih igrača.

Veliki problemi

Firmino je izvađen iz igre u drugom poluvremenu u pobjedi protiv Tottenhama na Wembleyu, nakon što je zadobio udarac od Jan Vertonghena.

Na pitanje je li Firmino spreman na konferenciji za novinare u ponedjeljak, Klopp je rekao: “Definitivno ne. Da je utakmica danas, nema šanse.”

[su_bet365_100bonus]

“Dobra vijest je da će to biti vrlo blizu. Svi smo vidjeli sliku i šokirani smo. Bilo je to bolno. Nitko to ne želi, ali bit će dobro.”

>> POSTAVI BESPLATNU PROGNOZU!

“Imamo ozbiljne ozljede. Pokušali smo Divocku i Domu dati malo treninga za U23 ekipi, oni su ga koristili i postigli su gol, ali izgleda da obojica neće biti dostupna za sutra.”

[su_bet365_koeficijenti]

“Nije previše ozbiljno. Div ima ozljedu gliježnja, pokušao je trenirati jutros i zapravo nije baš dobro radio, pa ćemo ujutro pokušati ponovo. S domom moramo vidjeti. On je dobio udarac i vidjet ćemo kako će se to razvijati.”

Echo navodi da je Klopp izjavio kako Lallana još uvijek nije spreman nakon što je pretrpio ozljedu tijekom nedavne međunarodne pauze.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!