NaslovnicaVijestiVeliki problemi za Mourinha pred derbi sa Cityjem

Veliki problemi za Mourinha pred derbi sa Cityjem

Veliki problemi za Mourinha pred derbi sa Cityjem. Što reći nego pogibija za Manchester United i Mkhitaryana na prijateljskim utakmicama za reprezentaciju Armenije.

Veliki problemi

Malo je čudno kada menadžeri strahuju za svoje igrače kada predstavljaju svoju zemlju. Oni vjerovatno gledaju utakmicu kroz prste, nadajući se da se njihovi igrači neće ozlijediti.

No, ozljede su sastavni dio nogometa. Dok nogomet bude fizički, kontakt sport, igrači će nastradati.

Počele su reprezentativne utakmice prošlog vikenda, a Jose Mourinho je bio jedan od onih prisiljenih menadžera koji su gledali kako njihovi igrači odlaze i nadao se da se nitko neće ozlijediti.

No, to nije bio slučaj ovdje. Henrih Mkhitaryan je bio jedan od onih koji su napustili Old Trafford i pridružio se Armeniji za prijateljsku utakmicu protiv Češke i Svjetskog prvenstva protiv Danske.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Mourinho bi sigurno volio da on nije otišao, ali tako je kako je.

Ljetno pojačanje je odšepalo sa terena u porazu Armenije protiv Češke od 3-0, nakon sudara sa Marek Suchyjem u prvom poluvremenu. Mkhitaryan je tražio zamjenu i činilo se da se držao za prsa.

Sa derbijem u Premier ligi i dva Manchestera koji igraju za deset dana, ovo nije vijest koju je Mourinho želio čuti.

BBC Sport novinar Simon Stone je ažurirao podatke o statusu Mkhitaryana, tvrdeći da je trener Armenije Varuzhan Sukiasyan rekao da se ova povreda još treba ocijeniti i ustanoviti.

Strah je, naravno, u Manchester Unitedu da će 27-godišnjak propustiti ovaj derbi protiv susjeda Cityja 10. rujna.

Screenshot_26

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!