NaslovnicaVijestiVELIKI PROBLEMI ZA UNITED: Lionel Messi nazvao Pogbu na telefon - evo...

VELIKI PROBLEMI ZA UNITED: Lionel Messi nazvao Pogbu na telefon – evo što se zapravo događa!

Veliki problemi za United. Lionel Messi nazvao Pogbu na telefon. Zvijezda Barcelone Lionel Messi je, kako se izvješćuje, nazvao Paul Pogbu kako bi ga uvjerio da napusti Manchester United.

VELIKI PROBLEMI

Francuski internacionalac je povezan sa odlaskom sa Old Trafforda ovog ljeta nakon što je imao nekoliko svađa sa menadžerom Jose Mourinhom.

Pogba je prošle sezone proveo na klupi u nizu ključnih utakmica i vjeruje se da je nesretan u obrambenoj ulozi koju od nejga traži Mourinho.

25-godišnjak je uživao u zadivljujućem Svjetskom prvenstvu i osvojio ga je sa Francuskom koja je pobijedila Hrvatsku kako bi podigla trofej.

[su_bet365_koeficijenti]

Njegovi impresivni nastupi su privukli pozornost nekih od najvećih europskih klubova, uključujuči Barcu, Real Madrid i bivši klub Juventus.

Izvješća su predložila da Pogba očajnički traži prelazak na Nou Camp kako bi ispunio svoj san o igranju uz Messija.

Prema riječima Don Balona, španjolski mediji navode da je Argentinac bio u kontaktu sa Pogbom kako bi se stvari brže odvijale.

U izvješću se tvrdi kako je Messi nekoliko puta nazvao Pogbu i pozvao Barcelonu da krene po veznjaka.

Dok se prijelazni rok u Premier ligi zatvara danas u 17 sati, Barcelona nema žurbe, jer imaju vremena do kraja mjeseca kako bi završili sve ponude.

[su_bet365_100bonus]

Ali ako Mourinho planira prodati, nema igrača koji bi mogao zamijeniti Pogbu.

Portugalac očajnički žei dodati igrače svoju momčad, a već neko vrijeme se povezuje sa Alderweireldom, Harry Maguireom i Kurt Zoumom.

Međutim, Unitedov menadžer priznaje kako nije uvjeren u završavanje bilo kojih transfera danas.

“Nisam siguran”, rekao je Mourinho.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!