NaslovnicaVijestiVeliki talenat Ajaxa potpisuje za Barcelonu

Veliki talenat Ajaxa potpisuje za Barcelonu

Veliki talenat Ajaxa potpisuje za Barcelonu! Barcelona je poslala ponudu za Ajaxovog igrača iz zadnje linije Davinsona Sancheza, navodi se u izvješćima.

Veliki talenat Ajaxa potpisuje za Barcelonu

Ajax je svjestan interesa Barcelone za Sancheza, ali su se nadali da će španjolski div tražiti i dovesti druge igrače ovog ljeta. No, španjolski list AS tvrdi da su šefovi sa Nou Campa već dogovorili posao za centralnog braniča Ajaxa na kraju sezone.

>> Chelsea dovodi zvijezdu Monaca

Sanchez, 20, odigrao je ključnu ulogu u Ajaxu ove sezone, nakon što je tek prošlog ljeta stigao u nizozemski klub. Kolumbijac je procjenjen na vrijednosti od  21 million funti (25 milijuna eura), te je planirano da bude, zajedno sa Samuel Umtitijem dugoročno obrambeno rješenje na Camp Nou. Iz Ajaxa su poručili da su im male šanse da zadrže Sncheza ali da ukoliko im se ukaže prilika da ga zadrže, da će ga zadržati. Nizozemski je klub Sancheza je kupio za samo 4,2 milijuna dolara, prošlo ljeto kada je stigao iz Atletico Nacionala.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Sanchez je prethodno priznao da je polaskan Barcinim interesom, te je izjavio za nizozemski  Voetbal International: “Ljudi u Južnoj Americi poznaju Ajax kao odskočnu dasku za dobru karijeru u Evropi. Ali tek sam došao u Ajax i volio bih nešto osvojiti prije nego što odem. Trenutno uošte ne razmišljam o transferu. Ajax je moj glavni prioritet trenutno, te ću dati sve od sebei da osvojim prvenstvo i Europa ligu”- završio je Sanchez.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!