NaslovnicaVijestiVELIKI TRANSFER NA POMOLU: Kovačić otkrio gdje nastavlja karijeru

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Kovačić otkrio gdje nastavlja karijeru

Mateo Kovačić je svom saigraču iz Real Madrida otkrio gdje će nastaviti karijeru, već od narednog mjeseca Kova bi mogao napustiti kraljevski klub, prenose novinari iz Španije.

Kovačić otkrio

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić provodi još jednu sezonu u Real Madridu, u kojoj nema baš minutažu koju on zahtjeva, te je sve jasnije kako će naredni mjesec napustiti klub.

Kako prenose ugledne španske novine Marca, hrvatski veznjak bi mogao nastaviti karijeru u Italiji, tačnije u aktuelnom prvaku Juventusu.

Raširenih ruku bi ga dočekali njegovi sunarodnjaci Pjaca i Mario Mandžukić, a konkurencija bi mu bio nogometaš Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić.

Mateo Kovačić se u Italiji već dokazivao dok je nosio dvije godine dres milanskog Intera, a informacija kako Juventus želi dovesti Hrvata nije nikog iznenadila, jer to pokušavaju već dvije sezone.


[bonustable num=5 orderby='_as_rating' sort='desc' ]

Allegri bi sigurno davao veću minutažu Kovi, nego što to sada čini Zidane, ove sezone Hrvat je samo tri puta ulazio s klupe, to jeste proveo je samo 71 minut na terenu.

Kako prenosi blizak izvor Real Madridu Mateo Kovačić je saopštio svom sunarodnjaku i saigraču iz Real Madrida Luki Modriću kako će naredni mjesec napustiti kraljevski klub.

Zanimljivo je da Football Italia demantuje Marcu, te da oni prenose kako će Juventus tek na ljeto krenuti po Kovačića, pored njega oni su zainteresoani i za Danija Ceballosa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!