NaslovnicaVijestiVeliki transfer na pomolu: Chelseaju ponuđena tri igrača u zamjenu za Jorginha!

Veliki transfer na pomolu: Chelseaju ponuđena tri igrača u zamjenu za Jorginha!

Juventus će ponuditi Chelseaju trojicu igrača u potencijalnom transferu za Jorginha, jer se Maurizio Sarri nada da će treći put raditi sa veznim igračem u različitom klubu.

Chelseaju ponuđena

Sarri je radio sa Jorginhom u Napoliju, gdje je veznjak bio sastavni dio tima. Jorginho je također bio jedan od njegovih prvih transfera kao menadžera Chelseaja.

Talijan sada navodno želi da mu se veznjak pridruži u Juventusu, pogotovo što Miralem Pjanić navodno napušta Torino.

Stara dama je spremna ponuditi Chelseaju nekoliko igrača u razmjeni.

Španjolski SPORT tvrdi da su Douglas Costa, Adrien Rabiot i Federico Bernardeschi igrači koji su ponuđeni.

Transferi bi se mogli poprilično zakomplicirati zbog koronavirus krize koja uzrokuje finansijske poteškoće za klubove i razmjene igrača će sigurno postati normalne kada su transferi u pitanju.

Transfer Jorginha se svodi na činjenicu da će Pjanić napustiti Torino, a Barcelona želi potpisati veznjaka.

Razmjena igrača je vjerojatno uključena i u taj dogovor, gdje su lideri iz Serije A navodno zainteresirani za Arthura, ali Brazilac nije sklon napuštanju Nou Campa.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!