NaslovnicaVijestiVELIKI TRANSFER NA POMOLU: PSG šalje ponudu za jednog od najboljih igrača...

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: PSG šalje ponudu za jednog od najboljih igrača Manchester Uniteda

Upozorenje za Los Blancose povodom njihove dugogodišnje transferne mete. Real Madrid očajnički želi da dovede zvijezdu Manchester Uniteda Davida De Geu ovog ljeta – ali bi se mogli suočiti sa konkurencijom.

VELIKI TRANSFER

Divovi La Lige navodno planiraju veliku potrošnju na ljetnom prijelaznom roku, jer žele da drže korak za žestokim protivnicima Barcelonom.

Zinedine Zidane je pretrpio tešku sezonu u domaćoj ligi, a povezani su sa nizom velikih imena, uključujući Neymara, Mohamed Salaha i Harry Kanea.

Real Madrid želi dovesti novog vratara, a trenutačni broj 1, Keylor Navas se više ne smatra dovoljno dobrim za ekipu iz Madrida.

[su_fa_cup_final]

David De Gea ostaje njihov prioritetni cilj, a također se razmatra i Chelseajev vratar Thibaut Courtois.

Španjolac se gotovo preselio na Santiago Bernabeu 2015. godine i izvještaji iz Španjolske ukazuju na to da je Real Madrid sigurno spreman da ga dovede ovog ljeta.

No, prema Don Balonu, koji je poznat po svojim vijestima o transferima, europski rival PSG je spreman da se bori za potpis Davida De Gee.

Francuski prvak je na tržištu i traži novog čuvara mreže, jer izgleda da će graditi svoju momčad i dalje, nakon razočaravajućeg ispadanja iz Lige prvaka.

[su_vegas]

Izvješća Don Balona tvrde da je PSG veliki obožavatelj Davida De Gee i spremni su platiti sve što je potrebno kako bi ga uvjerili da se pridruži njihovom uzbudljivom projektu u Parizu.

David De Gea želi da se njegova budućnost zna prije početka Svjetskog prvenstva, što znači da će Real Madrid i PSG morati da krenu sa ponudama vrlo brzo kako bi osigrali ovaj transfer.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!