NaslovnicaVijestiVELIKI TRANSFER NA POMOLU: Tottenhamov igrač godine se seli na San Siro?!

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Tottenhamov igrač godine se seli na San Siro?!

Inter iz Milana želi osvježiti svoju obrambenu liniju u kojoj su neki igrači ušli u pozne igračke godina a na popisu želja je branitelj, koji je u ekipi Tottenhama proglašen za klupskog igrača sezone.

Inter je u posljednjih nekoliko godina s dolaskom Nizozemcem Stefan de Vrijom i reprezentativcem Slovačke Milanom Škriniarom u potpunosti osvježio i pojačao njihovu zadnju liniju ekipe,  ali izgleda kako njezina obnova još nije gotova. Andrea Ranocchia na ljeto napušta klub jer mu ističe ugovor koji Inter ne želi da produži, a vrste Intera može napustiti i Brazilac Joao Miranda, koji je važan dio tima, ali također treba uzeti u obzir da ima 34 godine i bez sumnje, najbolje igračke godine su iza njega.

BARCELONA I REAL MADRID SE BORE ZA ZVIJEZDU DINAMO ZAGREBA: Hrvatski klub traži 25 milijuna eura za njega!

Sky javlja da je Inter u potrazi za novim igračima, a trenutno je u klupskim krugovima vrlo popularno ime sjajnog belgijskog reprezentativca Jan Vertonghna koji bi se kao i De Vrij u Inter mogao preseliti  bez naknade.

Vertonghen se u posljednjih nekoliko godina etablirao kao jedan od najboljih braniča u engleskom nogometu a svojim nastupima je kupio srca fanova Tottenhama koji su ga proglasili igračem godine ispred igrača kao što su Harry Kane, Christian Eriksene i Dele Alli.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!