NaslovnicaVijestiVELIKI UDARAC ZA ALLEGRIJA: Zvijezda Juventusa propušta utakmicu protiv Manchester Uniteda u...

VELIKI UDARAC ZA ALLEGRIJA: Zvijezda Juventusa propušta utakmicu protiv Manchester Uniteda u utorak!

Iz Juventusa je potvrđeno kako će jedna od njihovih najvećih zvijezda Emre Can propustiti predstojeću utakmicu protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka, koja je na rasporedu u utorak, zbog problema sa štitnjačom, te bi mogao biti podvrgnut i operaciji.

Can propušta utakmicu protiv Uniteda

Njemački reprezentativac je skupio ukupno deset nastupa u dresu ‘Stare dame’ ove sezone, otkako je stigao u klub nakon isteka ugovora sa Liverpoolom prošlog ljeta.

[su_bet365_koeficijenti]

On je ušao u igru sa klupe na jučerašnjoj utakmici protiv Genoe, koja je završena rezultatom 1-1, ali mu ipak prijeti duže odsustvo sa terena. U izvješću na službenoj klupskoj stranici piše: “Emre Can će biti podvrgnut kliničkim ispitivanjima i istraživanjima u vezi problema sa štitnjačom, te bi također mogao biti i operiran.”

On će tako po svemu sudeći propustiti gostovanje na Old Traffordu u utorak, u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka, ali još uvijek nije poznato koliko tačno će odsustvovati sa terena. Can je profesionalnu karijeru započeo u Bayern Munchenu, gdje je za prvi tim debitovao 2013. godine, a klub je napustio samo nekoliko mjeseci nakon toga, kada je otišao u redove Bayer Leverkusena.

Za ‘Apotekare’ je nastupao samo jednu sezonu, nakon čega ga je doveo Liverpool za 12 miliona eura. U dresu ‘Redsa’ je u protekle četiri sezone skupio ukupno 167 nastupa, i pritom postigao 14 golova i podijelio 12 asistencija. Ugovor sa engleskim velikanom mu je istekao proteklog ljeta, nakon čega je odlučio doći u Torino, gdje je sjajno krenuo u novu sezonu.

Juventus je trenutno vodeći u Seriji A sa 25 osvojenih bodova nakon devet odigranih kola, četiri boda više od drugoplasiranog Napolija. Tim Massimiliana Allegrija je neporažen u svih devet odigranih ligaških utakmica u novoj sezoni, te ima učinak od osam pobjeda, te jednog remija. Pored toga, vodeći su i u svojoj grupi H u Ligi prvaka, nakon šest osvojenih bodova iz dvije odigrane utakmice, protiv Valencije i Young Boysa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!