NaslovnicaVijestiVeliki udarac za Liverpool, veznjak propušta čitavu sezonu!

Veliki udarac za Liverpool, veznjak propušta čitavu sezonu!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp saopštio je da će nogometaš veznog reda propustiti čitavu sezonu zbog ozljede zadobijene pred kraj prošle sezone.

Prošao je Liverpool u finale Lige prvaka poslije dva susreta sa Romom, ali je u tom duelu ostao bez jednog od igrača koji je taman počeo da pokazuje šta zna i umije.

Reč je o Alexu Oxlade-Chamberlainu. Iz kluba su saopštili ubrzo da se radi o ozbiljnoj ozljedi ligamenata kolena. Međutim, prve procjene su bile da bi mogao da bude spreman da se vrati na teren krajem godine.

[su_no1_for_tennis]

U redovima Redsa su već tada znali da će se to teško dogoditi, odlučili su to da sakriju od javnosti zbog priprema za finalni susret sa madridskim Realom i Svjetskog prvenstva. A, danas je Jurgen Klopp saopštio da će Chamberlain biti van terena bar do maja.

“Smatram da je sada pravo vrijeme da kažem ljudima da će predstojeća sezona za Oxa biti fokusirana na oporavak i rehabilitaciju. Znali smo to manje-više dan poslije ozljede, da bi posle operacije stigla i potvrda. Nema nikakvih dodatnih problema ni komplikacija, tako je kako je. Alex nije želio da se to zna. Sezonu pripremamo bez njega i biće zaista veliki bonus ukoliko uspije da odigra nešto pre kraja naredne sezone”, rekao je Klopp.

Ova ozljeda je samo još jedan razlog zbog kojeg njemački stručnjak i uprava Redsa rade na dovođenju Nabila Fekira iz Liona. Prije njega će riješiti pitanje čuvara mreže. Dogovoren je transfer Alissona iz Rome i samo je pitanje dana kada će to službeno biti objavljeno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!