NaslovnicaVijestiVELIKI UDARAC ZA MOURINHA: Evo koje četiri zvijezde Manchester Uniteda propuštaju utakmicu...

VELIKI UDARAC ZA MOURINHA: Evo koje četiri zvijezde Manchester Uniteda propuštaju utakmicu protiv Wolvesa!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho potvrdio je kako će Marcos Rojo i Ander Herrera propustiti sutrašnju utakmicu šestog kola Premier lige protiv Wolverhamptona.

United bez četiri zvijezde protiv Wolvesa

Rojo još uvijek nije nastupio u dresu ‘Crvenih vragova’ u novoj sezoni otkako je pretrpio povredu koljena na Svjetskom prvenstvu u dresu Argentine, ali bi se uskoro trebao vratiti na teren. Naime, on je odigrao 55 minuta za U23 ekipu Uniteda protiv Readinga, ali Mourinho smatra kako defanzivac još uvijek nije spreman za povratak u prvi tim.

[su_bet365_koeficijenti]

Pored njega, portugalski stručnjak na raspolaganju ovog vikenda neće imati ni veznjaka Andera Herreru, koji se oporavlja od povrede članka koju je zadobio početkom mjeseca. Međutim, tu nije kraj Mourinhovim mukama, s obzirom da sutra neće igrati ni Marus Rashford i Nemanja Matić, koji su suspendirani.

Na pitanje o problemima sa povredama koje trenutno ima u timu, Mourinho je za MUTV rekao: “Postoje mali problemi, ali ništa važno. U ovom trenutku Marco Rojo ne trenira sa ostatkom tima, ali Herrera je u završnoj fazi oporavka. Osim njih i suspendiranih igrača, svi ostali su spremni.”

55-godišnjak je priznao kako očekuje tešku utakmicu protiv Wolvesa, nakon što je njegov tim imao samo dva dana za pripremu: “Dva dana odmora između utakmica je premalo. Puno je lakše kad imate tri dana između utakmica, jer imate taj dodatni dan da radite na taktičkim pripremama. Kad imate dva dana, puno, puno je teže jer je fokus na oporavku od prethodne utakmice, a zatim se trebate pripremiti za sljedeću. Međutim, tim je pronašao stabilnost i samopouzdanje je visoko. Vraćamo se na domaći teren nakon tri gostujuće pobjede, i mislim da će atmosfera biti pozitivna. Znamo da će ovo biti teška utakmica, ali smo samouvjereni.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!