NaslovnicaVijestiVELIKI UDARAC ZA ŠPANJOLSKU: Jedan od ključnih igrača propušta utakmicu protiv Bosne...

VELIKI UDARAC ZA ŠPANJOLSKU: Jedan od ključnih igrača propušta utakmicu protiv Bosne i Hercegovine!

Španjolska je sinoć pretrpjela poraz u svojoj četvrtoj utakmici grupne faze Lige nacija protiv Hrvatske, kada je rezultat glasio 3-2 za ‘Vatrene’. U prvom poluvremenu nije pao niti jedan gol, da bismo ih u nastavku vidjeli čak pet. Hrvatska je početkom drugog poluvremena, odnosno u 54. minuti stigla do vodstva golom Andreja Kramarića na asistenciju Ivana Perišića, a ‘Crvena furija’ je izjednačila samo dvije minute kasnije, kada je strijelac bio Dani Ceballos.

Ramos propušta utakmicu protiv BiH

Nismo dugo čekali ni na treći gol na utakmici, u 69. minuti za novo vodstvo Dalićevog tima gol je postigao Tin Jedvaj, ali su Španjolci u nastavku u 78. minuti ponovo izjednačili golom Ramosa iz penala. I kada se svima činilo kako će utakmica završiti rezultatom 2-2, u sudijskoj nadoknadi svoj drugi gol na utakmici za vrlo važna tri boda postigao je Jedvaj. Ovime se značajno zakomplicirala situacija u njihovoj grupi, gdje se još nalazi i Engleska, s obzirom da sada bilo tko može proći u polufinale takmičenja. Španjolska je i dalje vodeća sa šest osvojenih bodova, dok Hrvatska i Engleska, koje će snage odmjeriti u nedjelju, imaju po četiri osvojena boda.

Pred Španjolskom je sada prijateljska utakmica protiv Bosne i Hercegovine, na kojoj na raspolaganju neće imati jednog od ključnih igrača, a riječ je o Sergiju Ramosu, potvrđeno je na službenom twitter profilu reprezentacije. Defanzivac Real Madrida se muči sa povredama već nekoliko tjedana, ali je igrao bez prestanka s obzirom na odsustvo većine ostalih igrača iz zadnje linije u timu Los Blancosa.

Kao njegova zamjena na susretu protiv ‘Zmajeva’ mogao bi nastupiti Cesar Azpilicueta, a još nije poznato da li će se Ramos oporaviti za susret protiv Eibara u La Ligi 24. novembra. Ovo je veliki udarac i za Luisa Enriquea, kao i za novog trenera ‘kraljeva’ Santiaga Solarija, s obzirom da su u njegovom timu povrijeđeni još i Sergio Regulion, Nacho Fernandez, Jesus Vallejo, Casemiro, Marcelo, Dani Carvajal, te Raphael Varane. S obzirom da će ‘Crvena furija’ biti oslabljena neigranjem Ramosa, mogao bi se iskoristiti koeficijent da će obje reprezentacije postići golove, koji iznosi visokih 2,25.

=> Bet365 kladionica trenutno daje bonus kredite za nove igrače, te nema manipulativni trošak i porez na dobitak… OTVORI BET365 RAČUN I KLADI SE NA PONUĐENU OKLADU!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!