NaslovnicaVijestiVeliko iznenađenje? Dortmund pronašao zamjenu za Aubameyanga

Veliko iznenađenje? Dortmund pronašao zamjenu za Aubameyanga

Veliko iznenađenje? Dortmund pronašao zamjenu za Aubameyanga! Borussia Dortmund na lljeto će vjerovatno ostati bez najboljeg strijelca i igrača Pierra Emericka Aubameyanga koji će kako stvari stoje svoju karijeru nastaviti u redovima PSG-a. U Dortmundu su već pronašli njegovu zamjenu i to u karizmatičnom napadaču Mariu Balotelliu.

Dortmund pronašao zamjenu za Aubameyanga

 

Žuto-crni trenutno su u potrazi za napadačem koji će popuniti rupu koja će nastati odlaskom Aubameyanga. U Dortmundu su danas objavili ime trenera koji će ih predvoditi u narednoj sezoni. To je holanđanin Peter Bosz, a kao novi napadač u Dortmundu se spominje ime Maria Balotellia. Za sve ljubitelje nogometa je to, moramo priznati, vrlo iznenađujuća odluka čelnika Dortmunda.

[su_bet365_live_koeficijenti]

To je danas novinarima potvrdio i agent Balotellia, Mino Raiola kojeg su novinari zatekli u Dortmundu i to u fan shopu ove ekipe. On je rekao da se za njegovo klijenta zanimaju dva velika kluba a to su Marseille i Borussia Dortmund. Na pitanje novinara da li je u Dortmund stiga poslovno da bi se dogovorio oko prelaska Balotellia u Dortmund, Raiola je potvrdno odgovorio: “Mario će naredne sezone igrati za Dortmund!”

Ipak mnogi su ovu vijest uzeli sa rezervom, jer postoji mogućnost da je Raiola u Dortmundu boravio zbog nekog od mladih igrača koje zastupa a za koje se tradicionalno zanimaju iz Dortmunda. Istina je da će Balotelli uskoro ostati bez kluba, jer mu ugovor sa Nicom ističe za mjesec dana, tako da bi u Dortmund stigao bez obeštećenja.

>> Igrači u Bundesligi izabrali najboljeg u prošloj sezoni

Kontraverzni Italijan je izgleda ponovo pronašao pravu formu, zbog čega je mnogim klubovima ponovno zanimljiv. Ali pitanje je da li je u glavi sazrio dovoljno da se nosi sa pritiskom i obavezama u velikom i uređenom klubu kao što je Dortmund.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!