NaslovnicaVijestiVELIKO IZNENAĐENJE U NJEMAČKOJ: Werder Bremen oborio klupski rekord i novim pojačanjem...

VELIKO IZNENAĐENJE U NJEMAČKOJ: Werder Bremen oborio klupski rekord i novim pojačanjem iznenadio mnoge

Werder Bremen odigurao je najskuplji transfer u historiji ovog kluba. Rekord koji je do sada držao Marko Marin u Werderu su oborili sa kupovinom Nizozemca. Iz Evertona doveli su veznjaka Davy Klaassena, koji je nekad bio veliki talent a u klub je došao za 15 milijuna eura.

Davy Klaassen napustio je Everton nakon svega jedne sezone u klubu, nakon što je engleski klub prošle godine platio Ajaxu 26 milijuna eura za njegove usluge. Everton, je tako s 25-godišnjim veznjakom, napravio ogroman gubitak, jer su ga samo godinu dana kasnije prodali za “svega” 15 milijuna eura.

>> NAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koga žele kao zamjenu za Cristiana Ronalda!

Kupac je Werder Bremen, koji je postavio klupski rekord s ovim transferom. Do sada je najskuplja kupnja ovog njemačkog bundesligaša bio Marko Marin, koji je iz Gladbacha 2009. godine u Bremen stigao kao veliki talenat u transferu vrijednom  8,5 milijuna eura.

[su_bet365_100bonus]

Klaassen je došao u Bremen gdje će zamijeniti Danca Thomase Delaneya. S njim je uprava Werdera napravila jako dobar posao jer su ga doveli za iznos od dva milijuna eura iz Kopenhagena, a ove godine je Borussia Dortmund za njega dala iznos koji je deset puta veći.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!