NaslovnicaVijestiTRANSFERI DANA Juventus dovodi novo pojačanje, Barca vraća bivšeg igrača, Willian Jose...

TRANSFERI DANA Juventus dovodi novo pojačanje, Barca vraća bivšeg igrača, Willian Jose u Premier ligi, Milan dovodi braniča Chelseaja!

Zimski prijelazni rok je ušao u posljednja dva tjedna, a za danas vam donosimo najnovije transfere i glasine o istim.

Fiorentina dovodi napadača Spartaka

Fiorentina je postigla dogovor sa Spartakom za transfer Aleksandra Kokorina. Napadač bi trebao odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor na tri i pol godine sa talijanskim klubom.

Chelseajev branič u Milanu

Milan je u pregovorima sa Chelseajem oko dovođenja stopera Fikaya Tomorija. 23-godišnjak stiže na posudbu, a na kraju sezone će imati mogućnost otkupa.

Willian Jose prelazi u Premier ligu

Napadač Real Sociedada Willian Jose je na rubu prelaska u Wolves. Nuno Espirito Santo je rekao da je on još uvijek njihov igrač i da ne želi govoriti o tome dok ne potpiše ugovor. Naglasio je da pregovori idu kako je planirano.

Barcelona vraća svog bivšeg braniča

Španjolski mediji pišu kako Barcelona radi na vraćanju Erica Garcije iz Manchester Cityja. 20-godišnjak trenutno vrijedi 20 milijuna eura, a na Nou Camp se vraća u besplatnom transferu.

Real šalje Odegaarda na posudbu

Martin Odegaard je podnio zahtjev za posudbu i mogao bi se vratiti u Real Sociedad u kojem je igrao prošle sezone, prije nego što ga je Zinedine Zidane opozvao. Arsenal je također zainteresiran da ga dovede u svoje redove.

Juventus dovodi novo pojačanje

Poznati novinar Fabrizio Romano piše kako Juventus želi dovesti 23-godišnjeg lijevog beka Liberata Cacacea. Novozelanđanin je trenutno igrač belgijskog St. Truidena.

Jose Mourinho dovodi Dannyja Ingsa?

Portugalski stručnjak ima želju da dovede Southamptonovog napadača Dannyja Ingsa, pišu mediji u Engleskoj. Napadač odugovlači sa produženjem ugovora, a ove sezone je postigao sedam golova u Premier ligi.

Aradiusz Milik na pragu prelaska u Francusku

Poljski reprezentativac Arkadiusz Milik će danas potpisati za Marseille. U Francusku stiže iz talijanskog Napolija na posudbu. Marseille će imati priliku da ga otkupi na kraju sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!