NaslovnicaVijestiVELIKO OTKRIĆE: Lewa odlazi iz Bayerna, poznato i ime novog kluba ali...

VELIKO OTKRIĆE: Lewa odlazi iz Bayerna, poznato i ime novog kluba ali i ZANIMLJIVA klauzula u ugovoru sa njegovim agentom

Već neko vrijeme se Robert Lewandowski dovodi u vezu sa mnogim Evropskim klubovima a da je rastanak veoma blizu potvrđuje i podatak do kojeg su došli iz njemačkog lista Bilda, te je tako sada stvar postala mnogo jasnija.

Lewa odlazi iz Bayerna

Njemački Bild je otkrio nedvojbene dokaze koji potvrđuju da će Robert Lewandowski na ljeto napustiti München. Poljski napadač nedavno je potpisao ugovor s poznatim agentom Pini Zahavijem, koji je u iznimno dobrim odnosima s Realom i Chelseajom ali je i majstor kada su u pitanju veliki transferi.

>> Doktor argentinske reprezentacije potvrdio kako zvijezda propušta Svjetsko prvenstvo

Ovoga puta u javnost su dospjele informacije koje potvrđuju da je ugovor između Roberta Lewandowskog i Zahavija valjan samo do kraja kolovoza. Dakle, do kraja transfer roka. Dakle, postavlja se pitanje zašto bi Lewandowski potpisivao ugovor sa agentom koji je poznat po velikim transferima ako ne želi preći  u novi klub?

[su_bet365_100_bonus]

Zahavij je poznat po tome da velike svjetske nogometaše„seli” iz kluba u klub, među ostalim, bio je uključen u Neymarjov 222 milijuna vrijedan transfer iz Barcelone u PSG.

Štoviše, općenito je poznato da Zahavi u vrlo dobrim odnosima s vlasnikom Chelseaja Romanom Abramovičem, međutim, čini se da je Poljak mnogo bliže prelasku u Real Madrid. Štoviše, predsjednik madridskog kluba Florentino Perez uvjeren je da igrača može dovesti za cifru manju od 100 milijuna eura, što je, složit ćete se smiješan iznos za nogometaša kakav je Robert, pogotovo ako uzmemo u obzir da je jedan Dembele plaćen mnogo više.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!