NaslovnicaVijestiVeliko otkriće Luisa Suareza: Šta smo ja i Messi rekli Neymaru prije...

Veliko otkriće Luisa Suareza: Šta smo ja i Messi rekli Neymaru prije nego što je odlučio da napusti Barcelonu?

Barcelonin napadački trio Messi-Neymar-Suarez je uljevao strah u kosti protivnicima širom Evrope. ali na ljeto MSN trio se je raspao, kada je PSG kupio Neymara za rekordan iznos.

Veliko otkriće Luisa Suareza

Brazilac je zabilježio rekordni transfer u PSG i tako razočarao brojne fanove Blaugrane. Bilo je puno razgovora o tome zašto je Neymar odlučio napustiti Camp Nou, ali prevladava javno mišljenje da nije htio živjeti u sjeni Lionela Messi.

Argentinski i urugvajaski reprezentativci željeli su da Neymar ostane u klubu, što je potvrdio i Luis Suarez u razgovoru za španjolski list Sport. Također je otkrio što je Messi rekao Neymaru kada je odlučio preseliti se u PSG. “Pitao nas je par puta za savjet, pokušali smo učiniti da ostane u klubu ali njegova odlika je bila konačna”, objasnio je Suarez, dodajući: “Nismo čak ni rekli da ne bi trebao ići, ili da neće biti sretan tamo. Rekao sam mu da ne želimo da ode, ali mi smo sjajni prijatelji i zato smo mu savjetovali da čini ono što on misli da je najbolje, jer je to njegova odluka, ali njegov odlazak bio je vrlo bolan. ”

[su_cashout]

Samo tri mjeseca kasnije postoje glasine da se Neymar ne osjeća dobro u Francuskoj. “Došlo je do glasina da je zažalio zbog odlaska. Nije točno, Neymar je dovoljno zrela osoba da jasno I javno kaže da je tako ukoliko do toga dođe.” “Nikada ne bi dopustio da drugi pričaju o tome u njegovo ime”, vjeruje Suarez.

“Nedostaje mi na terenu, pogotovo zato što je poseban, zabavljali smo se, uvijek se brinuo za radost i dobru atmosferu, bio je vrlo važan za nas, sada igra za drugu ekipu i ništa mu ne smeta. Pokušao sam ga nagovoriti da ostane, jer mislim da je ovo najbolje okruženje za njega, ali on je odlučio drugačije “, rekao je za kraj Urugvajac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!