NaslovnicaVijestiJOŠ JEDNO POJAČANJE: Real Madrid dovodi zamjenu za Benzemu za 60 miliona...

JOŠ JEDNO POJAČANJE: Real Madrid dovodi zamjenu za Benzemu za 60 miliona eura!

Prema pisanju španjolskih medija, Real Madrid je započeo pregovore sa Eintracht Frankfurtom oko transfera jednog od najtalentiranijih napadača na svijetu Luke Jovića, a navodno će ih njegov dolazak koštati 60 miliona eura.

Real Madrid dovodi Luku Jovića

Jović igra u nevjerovatnoj formi ove sezone, a u svim takmičenjima je postigao ukupno 25 golova, te je jedan od najzaslužnijih za prolazak njemačkog kluba u polufinale Europske lige.

Nema sumnje kako će 21-godišnjak napustiti Bundesligu već u ljetnom prelaznom roku, a madridske novine AS navode kako je već u pregovorima sa Real Madridom. U izvješću također piše kako će cijena transfera iznositi između 50 i 60 miliona eura, što je znatno više od sedam miliona eura, za koliko je Eintracht otkupio njegov ugovor od Benfice prije nekoliko dana.

Real Madrid ima velikih problema sa postizanjem golova ove sezone, a glavni razlog za to je što nisu pronašli dostojnu zamjenu za Cristiana Ronalda, koji je prošlog ljeta otišao u Juventus za 100 miliona eura. Zvijezde kao što su Karim Benzema i Gareth Bale nisu uspjeli nadoknaditi golove Portugalca, što bi Jović mogao učiniti.

Los Blancosi se također već dugo vremena povezuju i sa dovođenjem glavne zvijezde Chelseaja Edena Hazarda, koji ima još samo godinu dana ugovora sa ‘Plavcima’. Brojni engleski mediji su u posljednje vrijeme izvijestili kako će londonski klub za njega tražiti oko 120 miliona eura u ljetnom prelaznom roku.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!