NaslovnicaVijestiVeliko pojačanje Intera napušta Milano nakon samo godinu dana

Veliko pojačanje Intera napušta Milano nakon samo godinu dana

Veliko pojačanje Intera napušta Milano nakon samo godinu dana! Nakon što je prošle godine pojačao redove Intera te je najavljen kao veliko pojačanje. što zbog cijene koju su izdvojili za njega, što zbog dobrih igara koje je pružao u dresu Seville, Ever Banega napušta Inter nakon samo godinu dana provedenih u klubu. On se vraća u Sevillu, odakle je i došao prošlo ljeto a sa španjolcima je potpisao trogodišnji ugovor.

Veliko pojačanje Intera napušta Milano

Novi sportski direktor Seville, Oscar Arias suočen je sa velikim pritiskom na početku svog mandata, jer njemu će biti sve, samo ne lako da naslijedi karizmatičnog i fenomenalnog sportskog direktora Monchia koji je napustio Sevillu i prešao u Romu. Prvi potez Ariasa je dočekan sa velikim pozdravima jer je on uspio u klub vratiti sjajnog veznjaka koji je napustio Sevillu prošle godine, Evera Banegu.

>> Evo što je Morata uradio kako bi ubrzao svoj transfer u Manchester United

Banega iza sebe ima poprilično dobru sezonu, statistički gledano. On je na 26 nastupa postigao šest golova i upisao osam asistencija, a u drugom djelu sezone, kod tadašnjeg trenera Intera Stefana Piolia skoro da nije ni igrao. Sevilla je za njegov povratak platila 9 miliona eura, a srgentinski reprezentativac je sa svojim nekadašnjim klubom potpisao ugovor na tri godine.

[su_live_koeficijenti]

Sevillu očekuje poprilično zanimljivo ljeto, jer su interes za njihova dva najbolja igrača u prošloj sezoni Vitola i N’Zonzia pokazali Atletico odnosno Juventus, a da je odlazak N’Zonzia pitanje vremena potvrđuje i povratak Banege u Sevillu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!