NaslovnicaVijestiVeliko pojačanje za "Gordi Albion": Englezi idu u Leverkusen po Leona Baileya

Veliko pojačanje za “Gordi Albion”: Englezi idu u Leverkusen po Leona Baileya

Engleski mediji tvrda kako njihov nogometni savez pokušava ubijediti mladu zvijezdu Bayer Leverkusena Leona Baileya da u budućnosti nosi dres reprezentacije Engleske. Krilni Leverkusena se već ranije izjasnio povodom igranja za reprezentaciju a navodno je izabrao upravo Englesku.

Nogometni savezi nekoliko zemalja javno su krenuli u borbu za sjajnog 20-godišnjeg ofanzivnog veznjaka Leona Baileya, koji trenutno nastupa u ekipi Bayer Leverkusen. Bailey je već ove sezone postigao devet golova u njemačkom prvenstvu, što je osobito impresivno znajući da je napunio tek 20 godina.

[su_bonus]

Zbog svoje forme i potencijala biti će vrlo zanimljivo pratiti za koju će se reprezentaciju odlučiti ovaj talentovani veznjak, koji je već najavio da ne namjerava igrati za odabranu vrstu svoje domovine Jamajke. Bailey je rođen u Kingstonu u Jamajci, a  za Jamajku je odigrao samo jedan susret ito za reprezentaciju do 23 godine pa je slobodan promjeniti svoje sportsko državljanstvo.

>> Thibaut Courtois nakon sinoćnje utakmice razočarao navijače ovom izjavom

Interes za njim je ogroman. List The Mirror je izvijestio da će Baileya u Njemačkoj uskoro posjetiti delegacija engleskog nogometnog saveza, jer bi Bailey lako dobio englesku putovnicu jer mu je djed britanskih korijena. Bailey bi teoretski mogao igrati i za Maltu, ali ova opcija sa velikom sigurnošću Baileyu nije zanimljiva. U igri je još i Belgija koja je čak u vrijeme kada je on igrao za belgijski Genk, pokušala ostvariti neki kontakt, ali je to Leon odbio.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Njemački mediji su izvijestili da je navodno zainteresirana i Njemačka a izvori bliski igraču tvrde da je Bailey odlučio je igrati za Englesku, čiji je član još jedan Jamajčanin po rodu, Raheem Sterling.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!