NaslovnicaVijestiVeliko priznanje Jose Mourinha o transferu Antoine Griezmanna

Veliko priznanje Jose Mourinha o transferu Antoine Griezmanna

Veliko priznanje Jose Mourinha o transferu Antoine Griezmanna. S ljetnim transfernim rokom koji je udaljen samo nekoliko tjedana, neki klubovi već stavljaju svoje prve ponude uoči nove sezone.

Veliko priznanje

Manchester City najavio je veliko pojačanje iz Monaca u petak, a u pitanju je Bernardo Silva.

Susjedi, Manchester United tek trebaju napraviti svoj prvi transfer ove sezone, unatoč menadžeru Jose Mourinhu, koji navodi da će možda potrajati dovođenje prvog pojačanja zbog toga što oni žele velika imena i pregovori bi mogli potrajati.

Antoine Griezmann je dugogodišnja meta Crvenih đavola i oni će se ovog ljeta potruditi da ga dovedu u svoje redove, pogotovo sada kada igraju u Ligi prvaka.

[su_euro_soccer_bonus]

No, kao i obično, Griezmannova situacija još uvijek nije jasna i špekuliše se o njegovoj budućnosti.

Jose Mourinho nije krio svoju zainteresovanost za napadača i još jednom je ponovio želju da ga dovede na Old Trafford na ljeto.

Njegova namjera da dovede Griezmanna na Old Trafford bi se možda mogla ostvariti nakon što je United osvojio Europsku ligu i nakon što su dobili kartu za direktan plasman u grupnu fazu Lige prvaka. To bi najviše moglo privući Griezmanna.

Mourinho je predao kratki popis igrača koje želi dovesti na ljeto, a taj popis je predan nikom drugom nego Ed Woodwardu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Mourinho se trenutno nalazi u Monacu na Grand Prixu nakon uspješne završnice sezone u kojoj su Crveni Vragovi osvojili Europsku ligu i ušli u Ligu prvaka.

Mourinha su pitali o šansama koje ima da dovede 26-godišnjaka na Old Traffrod, a on je priznao da ni on nije siguran u kojem pravcu će sve to otići.

“Nemam pojma. Morate pitati Ed Woodwarda”, rekao je za Sky Sport Jose Mourinho.

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Seriji A: Zanimljiv završetak sezone za talijanske klubove

“On od ožujka zna koga želim, što želim i koliko želim.”

“On zna sve od ožujka, a sada je do njega kako će to izvesti, jer će imati blagdane u kolovozu, a ja u kolovozu radim.”

No, za sada, Mourinho je inzistirao da nije zainteresiran za nogomet, jer želi napuniti baterije.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!