NaslovnicaVijestiVelšanin uvodi pravila: Zašto je Ryan Giggs rekao Gareth Baleu da vozi...

Velšanin uvodi pravila: Zašto je Ryan Giggs rekao Gareth Baleu da vozi samo jedan automobil?

Kada novi menadžer dođe, ne možete ih kriviti, jer žele da pokažu svoj autoritet u svom novom timu. A kada postajete stalni menadžer po prvi put, taj nagon da se naprave drastične promjene je teško ignorirati.

Velšanin uvodi pravila

Pa, čini se da je to slučaj s obzirom na Ryan Giggsa i Vels.

Giggs je preuzeo kontrolu nad prve dvije utakmice kao stalni menadžer tijekom međunarodne stanke dok se Vels natjecao u Kina kupu.

Ekipa Velsa se nije kvalificirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji i nisu uspjeli da osvoje taj Kina kup, nakon što su poraženi od Urugvaja u finalu – dok su Kinu pobijedili sa 6-0.

Ali Giggsov cilj će biti da se njegova ekipa kvalificira na Europsko prvenstvo 2020. Kvalifikacije za to natjecanje će početi na početku sljedeće sezone i Giggs je svjestan da će Gareth Bale biti ključan za kvalifikacije.

[su_cashout]

Međutim, zvijezda Real Madrida se posljednjih godina borila sa ozljedama.

No, Giggs je napravio nekoliko zahtjeva kako bi osigurao da 28-godišnjak dolazi potpuno spreman kada je riječ o međunarodnim utakmicama.

Prema Timesu, Giggs je rekao Baleu da samo vozi jedan automobil od sada, osiguravajući da mu sjedište bude prilagođeno onako kako mu odgovara.

U izvješću se navodi: “Giggs je savjetovao da Bale koristi jedan automobil i osigura da je sjedalo, visina i specifikacija ispravno postavljena za njegovo tijelo.”

Giggs tvrdi da su mu, kada je on u svojim igračkim danima mijenjao automobile, drugačije pedale stavljale dodatni stres na lijevu nogu i to je pogoršavalo njegovu ozljedu.

Zvuči smiješno, ali Giggs je spreman istražiti bilo koji put kako bi se Bale potpuno uklopio.

[su_watch_live_football]

Iako Bale možda nije previše impresioniran tim pravilom, Giggs je zabranio njemu i ostalim igračima da igraju golf dok su u Kini.

Bale i njegovi suigrači imali su organiziran turnir u golfu, ali je Giggs to otkazao nakon što je bio zabrinut zbog Balea i da bi mu zamahivanje palicom moglo staviti pritisak na tijelo i dovesti do mogućeg ponavljanja jedne od ozljeda mišića.

Ostala pravila koje je implementirao Giggs uključuju zabranu bejzbolnih kapa, inzistirajući da su svi pametno odjeveni i da uvijek dolaze ranije na sastanke tima i obroke.

Čini se da Giggs želi spremiti svoje igrače prije nego što kvalifikacije za Euro 2020 počnu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!