NaslovnicaVijestiVERBALNO POTVRDIO: Brazilska zvijezda potpisuje za Manchester United

VERBALNO POTVRDIO: Brazilska zvijezda potpisuje za Manchester United

Manchester United je spreman da dovede 27-godišnjeg Brazilca u svoje redove. Mourinhu je potreban jedan igrač na toj poziciji i zvijezda Brazila je upravo igrač koji mu je potreban.

Verbalno potvrdio

Naime, radi se o Alex Sandrou, 27-godišnjem braniču koji je već dugo povezan sa prelaskom u Premier ligu i ako bi se trebala slušati nedavna izvješća, uskoro bi mogao nastaviti svoju karijeru na Old Traffordu.

Igrač je u prošlosti bio povezan sa Chelsejem i njihovim bivšim menadžerom, a Antonio Conte je želio da osigura njegov potpis. Ipak, odlazak Talijana znači da su vlasnici Chelseaja ohladili svoj interes za bivšeg igrača Porta.

Daily Express izvješćuje da je Sandro pristao pridružiti se Manchester Unitedu. Međutim, PSG je također zainteresiran za njegove usluge.

[su_bet365_koeficijenti]

Prema izvješćima Teamtalka, Ed Woodward, glavni izvršni direktor Manchester Uniteda spreman je sankconirati ponudu od 60 milijuna funti za igrača, ako mu Jose Mourinho dadne zeleno svjetlo da to i uradi. Mislimo da je to zeleno svjetlo davno potvrđeno od strane Mourinha.

Dolazak Cristiana Ronalda u Juventus znači da Stara dama mora prodati neke od svojih igrača kako bi mogli platiti plaću jednog od najboljih igrača svijeta.

Pozicija lijevog beka je bila problem za United posljednjih godina, kao prvi izbor prošle godine je bio Ashley Young, no on ne postaje ništa mlađi, dok Luke Shaw ima probleme sa kondicijom i samopouzdanjem.

[su_bet365_100bonus]

Sa samo tri tjedna prestala do početka sezone, Unitedu su očajnički potrebna pojačanja, dok je Liverpool odradio odličan posao na transfer tržištu.

Liverpool je doveo četvoricu igrača i nadaju se da će im oni pomoći da izazovu Manchester Cityja na vrhu.

Sandro je jedan od najboljih igrača na svijetu kada je u pitanju pozicija lijevog beka. 27-godišnjak je poznat o svojoj ofanzivnoj i defanzivnoj moći. Juventusu se pridružio 2015. godine i od tada je osvojio šest trofeja u Torinu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!