NaslovnicaVijestiVeron: Messi mi je priznao da je htio igrati u Interu

Veron: Messi mi je priznao da je htio igrati u Interu

Bivši argentinski reprezentativac Juan Sebastian Veron izjavio je da mu je njegov sunarodnjak Lionel Messi jednom prilikom rekao da želi igrati za Inter.

messi veron

Zvijezda Barcelone je provela cijelu karijeru u katalonskom klubu, a u posljednjih nekoliko godina je povezivan za prelaskom u nekoliko klubova.

A Veron, koji je nekoliko godina proveo u talijanskoj Seriji A igrajući za Sampdoriju, Parmu, Lazio i Inter u svojoj 20-godišnjoj karijeri, priznao je da je Messi razgovarao s njim i raspitivao se o stanju u nogometu u Italiji i u Interu.

“Prošlo je dosta godina od tog razgovora, ali istina je da mi je rekao da bi volio igrati za Inter”, izjavio je Veron za Tuttosport.

“Ali, neka sve bude jasno, ovo je nešto što se dogodilo u prošlosti. Massimo Moratti je tad još uvijek bio vlasnik Intera i, iskreno, ne vidim način na koji bi Lionel Messi sada napustio Barcelonu poslije svega.”

Juan Sebastian Veron je zajedno sa Messijem igrao u reprezentaciji Argentine, te je nekoliko puta nosio i kapitensku traku. Ukupno je za reprezentaciju nastupio 73 puta i postigao devet golova. Od nogometa se oprostio prošle godine igrajući za klub u kojem je i počeo karijeru, argentinski Estudiantes.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!