NaslovnicaVijestiVerrattijev agent otkrio gdje Talijan nastavlja karijeru

Verrattijev agent otkrio gdje Talijan nastavlja karijeru

Agent veznjaka PSG-a Marca Verattija opovrgnuo je špekulacije da bi njegov klijent mogao napustiti Paris Saint-Germain u siječnju.

verratti

U redovima za njegov potpis su, prije svih, Bayern i Barcelona, ali je njegov agent priznao da nijedan klub nije poslao zvaničnu ponudu za Verattija, koji želi ostati u glavnom gradu Francuske i koji bi uskoro trebao potpisati novi ugovor sa “parižanima”.

“Verratti nije dobio ponude iz drugih klubova”, rekao je Di Campli.

“Istina je, pregovaramo sa PSG-om. Međutim, još uvijek nije potpisao ništa, ali na pravom je putu da to učini. Marco je svjestan da je u sred vrlo važnog projekta ovdje u Parizu.”

Dvije stranke još uvijek raspravljaju detalje novog ugovora, a neka izvješća sugeriraju da će Paris Saint-Germain ponuditi petogodišnji ugovor sa 23-godišnjeg Talijana, dok bi njegova nova godišnja plata iznosila oko 10 miliona eura.

Ukoliko je ovo istina, Verratti bi postao peti najbolje plaćeni igrač u klubu, odmah iza Angela Di Marije, i jasno je zašto toliko silno želi ostati u Parizu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!