NaslovnicaVijestiVeza između Arsenala i Arsenea Wengera je nerazdvojiva

Veza između Arsenala i Arsenea Wengera je nerazdvojiva

Arsene Wenger blizu je potpisa novog ugovora sa Arsenalom, a tako bi ostao u klubu do 2019. godine, piše Martin Lipton u The Sunu.

OIR_resizer

Wengeru je još ostalo 18 mjeseci do isteka ugovora, točnije ugovor mu traje do kraja sezone 2016./2017., no uprava Arsenala spreman mu je ponuditi novi ugovor, koji bi ga u klubu zadržao još dvije godine.

Prije nekoliko godina kada je potpisao tada novi ugovor, Francuz je bio blizu otkaza, no stvari su se smirile i Wenger sada sa Arsenalom postiže puno bolje rezultate.

Wenger sada u svojim redovima ima ponajbolje igrače Europe i ima sigurnu poziciju na klupi Topnika, mnogi kažu da je ova momčad jedna od najjačih svih vremena, a Topnici se trenutno nalaze na vodećem mjestu u Premier ligi.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!