NaslovnicaVijestiVeznjak kineskog Tianjina Axel Witsel priznao da ga Carlo Ancelotti želi dovesti...

Veznjak kineskog Tianjina Axel Witsel priznao da ga Carlo Ancelotti želi dovesti u Bayern

Vezni igrač Tianjin Quanjiana Axel Witsel otkrio je kako ga je trener Bayern Munchena Carlo Ancelotti pokušao dovesti u bavarski klub ranije ovog ljeta.

Witsel priznao da ga Carlo Ancelotti želi dovesti u Bayern

belgijski reprezentativac je početkom ove godine preselio u Kinu nakon četiri i pol godine provedene u ruskom Zenitu. 28-godišnjak je priznao da ga je Ancelotti kontaktirao kako bi ga pokušao nagovoriti na dolazak u minhenski klub.

“Prije dva tjedna Carlo Ancelotti je nazvao Fabija Cannavara (trener Tianjina) i pitao ga da li me može kontaktirati. Želio me je dovesti u Bayern”, rekao je Witsel za Sport Foot magazin.

“To je dokaz da niste zaboravljeni od strane europskih velikana čak i kada igrate u Kini.”

Cannavaro, koji trenutno obavlja funkciju trenera Tianjin Quanjiana, igrao je pod vodstvom Ancelottija u dresu Parme između 2006. i 2008. godine.

“Cannavaro mu je odgovorio da sam mu trenutno potreban. Moram uzeti to u obzir jer on je taj koji me je doveo ovdje. Da li bih pregovarao sa klubom da mu je Cannavaro odgovorio drugačije? U pitanju je Bayern, mogao sam otići u Juventus u januaru, ali Bayern, to je jedna stepenica više.”

Witsel je skupio 15 nastupa u kineskoj Superligi ove sezone, te je postigao tri gola za tim koji je trenutno na četvrtom mjestu.

[su_bonus]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!