NaslovnicaVijestiDVA PUTA ODBIO POTPISATI NOVI UGOVOR: Spreman je prihvatiti uvjete Real Madrida...

DVA PUTA ODBIO POTPISATI NOVI UGOVOR: Spreman je prihvatiti uvjete Real Madrida – zvijezda iz Premier lige želi transfer na Bernabeu!

Zvijezda Tottenhama Christian Eriksen je navodno odbio dvije ponude novog ugovora sa klubom i prihvatio je uvjete za transfer u Real Madrid.

DVA PUTA ODBIO

To je tvrdnja španjolskog Diario Gola, koji izvješćuje da je Danac ‘pristao’ na transfer u Real Madrid, unatoč čekanju da Los Blancosi formaliziraju svoj interes.

U članku se objašnjava da je Eriksen postao prioritet za predsjednika Florentina Pereza u odnosu na veznjaka Paul Pogbu, koji je preferirana opcija menadžera Zinedine Zidanea.

OGROMNI DOBITNI LISTIĆI! PRATITE SVIJETKLADJENJA FORUM I INSTAGRAM ZA JOŠ OVAKVIH LISTIĆA

//www.instagram.com/p/B0I5gFejyRp/

Ostaje da se vidi hoće li ovaj transfer definitivno proći, međutim, kako Diario Gol tvrdi, Eriksen postaje sve nestrpljiviji u odnosu na koliko dugo Real Madrid čeka da sve pokrene.

Izvješće sugerira da bi 27-godišnjak uskoro mogao započeti pregovore sa drugim zainteresiranim klubovima ako španjolski giganti ne poduzmu neke korake.

Diario Gol navodi da je Barcelona također jedan od njegovih obožavatelja, a jasno je da bi Eriksen mogao obaviti posao za bilo koju od ove dvije ekipe u La Ligi.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!